Έβελυν Καζαντζόγλου: Αναστατώνει την Μύκονο με τις άψογες αναλογίες της! [pics]

Με μια βαλίτσα στο χέρι βρίσκεται συνεχώς η Έβελυν Καζαντζόγλου, καθώς η δουλειά της στον χώρο της μόδας και των social media, την αναγκάζει να ταξιδεύει συνεχώς! Η πανέμορφη κοκκινομάλλα πηγαινοέρχεται είτε σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη είτε σε κάποιο ελληνικό νησί είτε στην Αθήνα! Παράλληλα, ζει έναν θυελλώδη έρωτα με τον γοητευτικό σεφ Τζορτζ Παπακώστα και η σχέση τους φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αυτές τις ημέρες, η Έβελυν Καζαντζόγλου απολαμβάνει μια μικρή ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Μύκονο! Μετά το ταξίδι της στο Παρίσι με αφορμή το fashion show της Celia Kritharioti, η όμορφη fashion blogger βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί για να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την σέξι κοκκινομάλλα σε πολυσύχναστη παραλία του κυκλαδίτικου νησιού να κάνει ηλιοθεραπεία και να περπατά δίπλα στη θάλασσα. Όπως ήταν επόμενο, η Έβελυν δεν πέρασε απαρατήρητη, φορώντας ένα υπέροχο vintage μαγιό το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. Η γνωστή influencer και πρώην μοντέλο διαθέτει άψογες αναλογίες και δεν χωρά αμφιβολία για αυτό!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More