Εύη Φραγκάκη: Γενέθλιά με τον αγαπημένο της και την αδελφή της στο πλευρό της! [pics,vid]

H Εύη Φραγκάκη είχε χθες γενέθλια και τα γιόρτασε με τους αγαπημένους της! Ανάμεσα σε αυτούς οι φίλες της η αδελφή της Μαρία αλλά και ο αγαπημένος της Γιώργος Φιλόπουλος! Η Εύη που έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο της Σταύρο,που απέκτησε από τον γάμο της με τον πολιτικό συντάκτη Δημήτρη Κοτταρίδη, χθες το έριξε έξω και έσβησε χαρούμενη τα κεράκια στην τούρτα έκπληξη

Στο πλευρό της ήταν ο νέος της σύντροφος Γιώργος Φιλόπουλος που όπως είπε χθες η δημοσιογράφος στην Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής είναι πολύ σημαντικός στη ζωή της και την κάνει χαρούμενη κι ευτυχισμένη!

“Πέρσι τα γενέθλια μου τα πέρασα με το γιο μου, οι δύο μας, βόλτα στο Παρίσι. Ήταν πάρα πολύ όμορφο. Έχω όμως μία παράδοση και μία ανάγκη. Πάντα κάνω την πιο δυνατή μου ευχή. Έλεγα ότι του χρόνου τέτοια ημέρα θέλω όλα να είναι αλλιώς. Όλα αλλιώς και χαρούμενα… Ένα μήνα μετά είναι όλο αλλιώς και όλα τόσο πολύ διαφορετικά και γεμάτα, που μου δημιουργούν μία πληρότητα που δεν θέλω κάτι άλλο” είπε χθες στην εκπομπή της Ελένης  Μενεγάκη η Εύη δηλώνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι!

Η εντυπωσιακή Εύη έσβησε τα κεράκια στην τούρτα έκπληξη!

Read More

And More