Φαίη Σκορδά: Στηρίζει πάντα τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Φωτογραφίες από φιλανθρωπική εκδήλωση

Η Φαίη Σκορδά έχει αποδείξει πως τα παιδιά αποτελούν την μεγάλη της αγάπη, αφού με κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο πλευρό τους. Η παρουσιάστρια του Ant1 μπορεί να έχει μια αυξημένη επαγγελματική καθημερινότητα, αφού οι υποχρεώσεις της εκπομπής -και όχι μόνο- είναι πολλές, όμως πάντα βρίσκει ελεύθερο χρόνο για τα πράγματα που την ενδιαφέρουν.

Αυτή τη φορά, η Φαίη μαζί με δύο μεγάλες εταιρείες κρεάτων στηρίζουν για ακόμη μια χρονιά το έργο του κέντρου ειδικής εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες”. Ο ιδιοκτήτης του ομίλου επιχειρήσεων μαζί με την σύζυγό του, αφού υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στο περίπτερό τους την αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, παρέδωσαν μαζί – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – χρηματική δωρεά στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην έκθεση τροφίμων και απαθανάτισε την παρουσιάστρια, η οποία πόζαρε στο φακό χαμογελαστή και με άψογο στιλ. Η Φαίη είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη σε τέτοια ζητήματα και αυτός είναι και ο λόγος που την βλέπουμε να δίνει το παρών συχνά σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More