Φαίη Σκορδά: Το κόκκινο φόρεμά της που άναψε φωτιές

Η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Έκανε αρχικά μια μικρή στάση στις Κυκλάδες αφού οι δύο γιοι της βρίσκονταν με τον μπαμπά τους, Γιώργος Λιάγκα στην Τήνο. Μοιράστηκαν όλοι μαζί καλοκαιρινές στιγμές δείχνοντας έμπρακτα ότι πάντα θα είναι ενωμένοι σαν οικογένεια παρά τον χωρισμό. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έφυγε για τη Χαλκιδική που είναι ο απόλυτος καλοκαιρινές της προρισμός.

Από εκεί έχει καταφέρει να αναστατώσει τους διαδικτυακούς της φίλους είτε με τα σέξι μπικίνι της είτε με τα καυτά φορέματα που επιλέγει, όπως είναι η παρακάτω φωτογραφία με το κόκκινο.

Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σίγουρα έχει στο πρόγραμμά της να παραμείνει βόρεια Ελλάδα και στα πάτρια εδάφη, το Κιλκίς, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Μαζί της, εκτός από τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη θα είναι και οι γονείς της, η μητέρα της Εύα και ο πατέρας της Δημήτρης, οι οποίοι θέλουν να χαρούν ξένοιαστες στιγμές με τα εγγόνια τους, αλλά και να βοηθήσουν την κόρη τους με τα παιδιά. Οι καλοκαιρινές της αποδράσεις θα ολοκληρωθούν λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Read More

And More