Γιάννης Στάνκογλου: Η σύζυγος του είναι πάντα στο πλευρό του! Μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας του [pics]

Πρεμιέρα είχε χθες η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη Αλέξη Καρδαρά “Φαντασία”, με πρωταγωνιστές τη Ρένα Μόρφη, τον Στέλιο Μάινα και τον Γιάννη Στάνκογλου. Πρόκειται για μια ταινία που μας μεταφέρει στη νυχτερινή Αθήνα της δεκαετίας του ‘90 και συγκεκριμένα στο 1993, ώστε να αποτελέσει ένα ύμνο στον έρωτα, που «ανάβει τις νύχτες».

Η «Φαντασία» του Αλέξη Καρδαρά μας εξιστορεί έναν μεγάλο έρωτα, που λαμβάνει χώρα μέσα στα νυχτερινά μαγαζιά μιας εποχής γεμάτης από ουίσκι, τσιγάρα και εφήμερα σουξέ. Στο επίκεντρο της ταινίας  βρίσκονται δύο τραγουδιστές, η Φωτεινή, που τραγουδάει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή, τις Χάντρες, και ο λαϊκός-ποπ Κόκκινος, που ερωτεύονται παθιασμένα.

Ο έρωτάς τους, όμως, φαίνεται να γίνεται θέμα όλου του κόσμου, καθώς γεμίζει περιοδικά και γίνεται αφορμή εντάσεων, ενώ μοιάζει να ορίζει τόσο την ζωή, όσο και την καριέρα της νέας κοπέλας που ερχόμενη από την επαρχία ονειρεύεται να γίνει διάσημη τραγουδίστρια. Οι δυο τους, πολλά υποσχόμενοι τραγουδιστές σε μια εποχή που το καλό λαϊκό τραγούδι φαίνεται να ξεθωριάζει, έρχονται αντιμέτωποι με ανεκπλήρωτα συναισθήματα, αλλά και με παλιά και καλά κρυμμένα μυστικά. Όλοι φαίνεται να είναι εναντίον τους, αλλά εκείνοι παραμένουν ενωμένοι, αφού όταν είναι μαζί αισθάνονται πως όλα είναι δικά τους.

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη. Η γοητευτική σύζυγος του ηθοποιού βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε ότι και αν κάνει. Έτσι, δεν θα γινόταν να λείπει από αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι λίγο πριν την έναρξη της προβολής.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More