Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Τριήμερο στο Μόντε Κάρλο με τον γιο τους! [pics]

Ταξίδι με την οικογένεια και τους φίλους τους στο Μόντε Κάρλο πήγαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με την σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη και τον γιο τους Αλέξανδρο. Το ζευγάρι, μετά την κουραστική προεκλογική περίοδο και τη νίκη του πρώην δημάρχου Αμαρουσίου στην περιφέρεια της Αττικής, έκανε ένα διάλειμμα και ταξίδεψε στο μαγευτικό Μονακό.

Μαζί τους βρέθηκαν φυσικά και λίγοι καλοί φίλοι με τους οποίους εξερεύνησαν τις ομορφιές του πριγκιπάτου και πήγαν φυσικά για βόλτες και ψώνια.

Φεύγοντας από το αεροδρόμιο της Αθήνας ο Γιώργος Πατούλης ανέβασε στα social media μια φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο αποκαλύπτοντας πως έφυγε ταξίδι αναψυχής με αγαπημένα πρόσωπα.  «Και τώρα η ώρα της οικογένειας και των φίλων. Καλό τριήμερο σε όλους! Χρόνια πολλά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησαν οι φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη στο Facebook, από την επίσκεψη στο θρυλικό Café de Paris  και το νέο μήνυμα του νέο περιφερειάρχη που ανέφερε:  «Η Ευρώπη είναι όμορφη αλλά δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα μας! Καλό βράδυ σε όλους!».

Δες φωτογραφίες:

Στο Fairmont

Στο Cafe de Paris

Βραδινή έξοδος στο Μονακό!

Read More

And More