GNTM: Έξαλλη η Κάτια με την Μαρία – Άγριος καυγάς στην κουζίνα [video]

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, μεταξύ των εξελίξεων που παρακολουθήσαμε στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, είδαμε και ένα μεγάλο καβγά μεταξύ της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Όλα ξεκίνησαν όταν οι FF ξύπνησαν και πήγαν στην κουζίνα, προκειμένου να φτιάξουν το πρωινό τους. Ωστόσο, αυτό που αντίκρισαν τους χάλασε εντελώς τη διάθεση, με αποτέλεσμα να στηθεί ένας μεγάλος καβγάς στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Χατζή και η Ασημίνα Χαρίτου έγιναν έξαλλες με την Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία μαγειρεύει και αφήνει την κουζίνα βρώμικη. Η Κάτια Ταραμπάνκο φώναξε λοιπόν τη Μαρία Μιχαλοπούλου στην κουζίνα, προκειμένου να λύσει το ζήτημα, όμως η στάση της δεύτερης εκνεύρισε την πρώτη ακόμα περισσότερο. Αποτέλεσμα αυτού; Να ακούσει την Κάτια Ταραμπάνκο όλο το σπίτι!

Στην Μαρία Μιχαλοπούλου δεν άρεσε ο τρόπος με τον οποίο της έκανε τις παρατηρήσεις η Κάτια Ταραμπάνκο, τονίζοντας: “Με τον τρόπο που το είπε η Κάτια όχι μόνο δεν πρόκειται να καθαρίσω, μπορώ  να ρίξω όλη την κατσαρόλα με τους γίγαντες κάτω».

Δες το βίντεο:

Χαμός στο σπίτι του GNTM!

Read More

And More