Η Άννα Βίσση μένει σπίτι και δες πώς τα περνάει στην καραντίνα! [video]

Τα μέτρα του υπουργείου Υγείας προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού είναι πολύ αυστηρά, ωστόσο, μόνο αν τα τηρήσουμε όπως και όσο συνίσταται από την κυβέρνηση θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση που ζούμε το τελευταίο διάστημα.

Η Άννα Βίσση φαίνεται πώς το έχει καταλάβει καλά αυτό και παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της, με σκοπό να προφυλάξει έτσι τον εαυτό της, αλλά και τους γύρω της, από τον φονικό ιό που μαστίζει την υφήλιο. Ωστόσο, η τραγουδίστρια φροντίζει να επικοινωνεί με τους φίλους της μέσα από τα social media, όπου είναι πολύ ενεργή.

Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, μας έδωσε μια γεύση από το πώς τα περνά στην… καραντίνα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας πώς απόλαυσε μια αγαπημένη της ταινία στην αγαπημένη της γωνιά του σπιτιού.

“Queen were kings!! Thank u for the music Music… the only healthy “virus”of all times” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Queen”were kings !! Thank u for the music 🙏Music ….the only healthy “virus”of all times #wearethechampions #my friends #music #band #rockband #liveaid1985 #hero #myhero #goosebumps #alltogether #world #rocknroll

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Read More

And More