Ιωάννα Σαρρή: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την πρώην παίκτρια του GNTM!

Η Ιωάννα Σαρρή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή του reality μόδας με την εξωτερική της εμφάνισή, αλλά και με τον χαρακτήρα της. Για πολλούς, μάλιστα, η 21χρονη καλλονή ήταν φαβορί για τη νίκη στο reality μόδας του STAR, αλλά προς έκπληξη πολλών δεν κατάφερε να φτάσει καν στον τελικό.

Μετά την έξοδό της από το GNTM, η Ιωάννα επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της και πλέον μαθαίνουμε τα νέα της μέσα από τα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή. Η 21χρονη καλλονή, ωστόσο, είναι περισσότερο ενεργή στο Instagram, από όπου και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Πρόσφατα, όμως, έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει, καθώς ζήτησε τη βοήθεια τους.

Συγκεκριμένα, έκανε δημόσια έκκληση να βρεθεί το σκυλάκι της που χάθηκε. Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χάθηκε το σκυλάκι μας, αν κάποιος τον δει να μου στείλει μήνυμα. Ακούει στο όνομα Ντιέγκο».

Read More

And More