Κατερίνα Γκαγκάκη: Η σπάνια έξοδος με τον πατέρα της, δέκα μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Βαρύ πένθος βιώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Η «σιδηρά» κυρία των Δημοσίων Σχέσεων, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση του θανάτου του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους και αποτελούσαν πάντα στήριγμα ο ένας για τον άλλο, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Λόγω ηλικίας και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ο πατέρας της Κατερίνας Γκαγκάκη βρισκόταν συνεχώς μέσα στο σπίτι, με την ίδια να τον επισκέπτεται τακτικά και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές που περνούσαν μαζί.

Ωστόσο, τον περασμένο Μάϊο, ο πατέρας της Κατερίνας Γκαγκάκη έκανε μια εξαίρεση και πραγματοποίησε μια σπάνια έξοδο στο πλευρό της κόρης του, με αφορμή το πάρτι για τα γενέθλιά της. Χαμογελαστός και εμφανώς χαρούμενος είχε βρεθεί στο πλευρό της, κάνοντας την ίδια να λάμπει από ευτυχία εκείνη την ημέρα.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χαρούμενη. Πολύ. Τίποτα άλλο. #dad#ομπαμπαςμου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia) στις

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More