Κάτια Δανδουλάκη: Μιλά στο “Μαζί σου” για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες και τις ομοιότητες της Ανέτ με την ίδια [video]

Το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου το Σαββατοκύριακο“, η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην παρουσιάστρια για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες αλλά και για τις ομοιότητες της ηρωίδας που υποδύεται, της Ανέτ, με την ίδια.

“Δεν ξέρεις με τι χαρά είπα ναι στην πρόταση και με τι λαχτάρα… Είχα λαχτάρα να ακούσω μια τέτοια πρόταση πολλά χρόνια τώρα και είναι τιμή μου να ανήκω σε αυτή τη δουλειά και είμαι περήφανη γι’ αυτή τη δουλειά! Κατάλαβα αμέσως την ποιότητα και την εκκίνηση της δουλειάς, από που ξεκινάει, τη στάθμη της. Η Ανέτ Ρουσσώ είναι ίδια με την Κάτια Δανδουλάκη. Ότι κάνω εκεί να το πιστεύετε γιατί εγώ είμαι”.

Η Ανέτ Ρουσσώ είναι παντρεμένη πολλά χρόνια με έναν ισχυρό άνδρα, το ίδιο και η Κάτια Δανδουλάκη. Η Ανέτ Ρουσσώ δεν αποκτά παιδί, το ίδιο και η Κάτια Δανδουλάκη, επισημαίνει η Τατιάνα Στεφανίδου, με την ταλαντούχα ηθοποιό να απαντά: “Η Ανετ δεν είναι η προκλητική παρουσία, δεν τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, είναι η ήρεμη παρουσία που θα κάνει την μεγαλύτερη ακρότητα, χωρίς να ακουστεί γιατί δεν τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος και τη νοιάζει μόνο τι θα πει η  ψυχή της.

Πιστεύω ότι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να προχωράνε μπροστά είναι όταν συντονίζονται με την ψυχή τους και αδιαφορούν με την καλή έννοια, δεν τους απασχολεί, δεν τους νοιάζει τι θα πει κάποιος άλλος, γιατί δεν ζούμε τη ζωή μας όπως θα ήθελε κάποιος άλλος, τη ζούμε όπως εμείς θέλουμε. Εγώ θα ζήσω τη ζωή μου με τον δικό μου τρόπο” ανέφερε μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη.

Δες τα βίντεο:

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Read More

And More