Κλέλια Πανταζή: Τα ιδιαίτερα γενέθλια, οι αστείες πόζες με την τούρτα και ο λόγος που δεν έσβησε το φετινό κεράκι της!

Γεννημένη στις 18 Μαρτίου του 1985, η Κλέλια Πανταζή είχε χθες τα γενέθλιά της. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής “έκλεισε” τα 34 χρόνια της και φέτος τα γιόρτασε μακριά από την οικογένειά της, αφού τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Abu Dhabi. Ο λόγος; Στις 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε εκεί η έναρξη των Special Olympics και η Κλέλια δεν γινόταν να μην βρεθεί εκεί, μιας και είναι Παγκόσμια Πρέσβειρα της διοργάνωσης.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε με την τούρτα που της έκαναν έκπληξη τα παιδιά που συμμετέχουν στους αγώνες αυτούς. Μια έκπληξη που την χαροποίησε και την συγκίνησε πολύ. Συγκεκριμένα, η Κλέλια βούτηξε το δάχτυλό της μέσα στην σοκολατένια δημιουργία και πόζαρε στον φακό κάνοντας χιουμοριστικές γκριμάτσες. Στη λεζάντα που την συνόδευε, εξήγησε τον λόγο που δεν έσβησε κεράκι, ενώ ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους της ευχήθηκαν “χρόνια πολλά”.

“Ξεχωριστά γενέθλια τα 34.. Μπορεί να ήμουν μακρυά από το σπίτι μου και τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά εδώ, στο Abu Dhabi, βρίσκομαι με την δεύτερη μου οικογένεια.. αυτή των Special Olympics.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα υπήρχε τούρτα με το όνομα μου εδώ, ανάμεσα στις χορογραφίες όλων αυτών των ξεχωριστών παιδιών που αγωνίζονται στους Παγκόσμιους Αγώνες!! Το ότι τις χορογραφίες αυτές τις έχουμε δημιουργήσει μαζί με την Άννη το κάνει ακόμα πιο συγκινητικό..!!! Μπορεί να μην έσβησα κεράκι, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας των εγκαταστάσεων.. αλλά δάχτυλο στην τούρτα βούτηξα και ευχή εννοείται πως έκανα!! Με γεμίσατε αγάπη κ ευχές με τα μηνύματα σας!! Να είστε όλοι καλά, γέροι και χαμογελαστοί!! Σας ευχαριστώ & σας λατρεύω!!! Υ.Γ. Η προσπάθεια που γίνεται εδώ είναι τεράστια κ αξίζει την στήριξη και το χειροκρότημα όλων μας..”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Read More

And More