Κόνι Μεταξά: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της!

Ερωτευμένη βρήκε το 2020 την Κόνι Μεταξά! Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός εδώ και περίπου έξι μήνες είναι σε σχέση με τον γοητευτικό πολίστα Μάριο Καπότση, γεγονός που η ίδια έχει προσπαθήσει πολύ να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τι και αν υπάρχει απόσταση ανάμεσά τους, αφού εκείνη βρίσκεται στην Ελλάδα και εκείνος στη Ρουμανία, αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο στο δεσμό τους.

Η σέξι perfomer μετά το τέλος της προηγούμενης σχέσης της, που είχε πάρει μεγάλη διάσταση, αποφάσισε να κρατήσει την προσωπική της ζωής μόνο για εκείνη και αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει να κοινοποιεί στους λογαριασμούς της στα social media στιγμιότυπα με τον σύντροφό της.

Αυτή τη φορά, βέβαια, η Κόνι Μεταξά θέλησε να κάνει μία εξαίρεση και έτσι μας χάρισε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της. Η 28χρονη ποζάρει στην αγκαλιά του Μάριου Καπότση σε ένα από τα ταξίδια της στην Ρουμανία, με ένα τεράστιο χαμόγελο να είναι σχηματισμένο στα χείλη της! Μπορεί στη φωτογραφία να έκρυψε τα μάτια τους με δύο καρδιές, όμως η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα!

Δες τη φωτογραφία:

Το ζευγάρι είναι full in love!

Read More

And More