Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου με total black look!

Την Μύκονο επέλεξε για να περάσει το τρίημερο του Αγίου Πνεύματος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Αθήνα και ταξίδεψε προς το αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί, το οποίο δεν είναι άλλο από την Μύκονο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το νησί των Ανέμων, κάθε χρόνο αφού του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η ίδια απόλαυσε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, ενώ από το πρόγραμμα δεν έλειψαν και οι βραδινές βόλτες στα κοσμοπολίτικα σοκάκια του νησιού.

Η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει μια δημιουργική περίοδο στη ζωή της, καθώς τα επαγγελματικά της πάνε μια χαρά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμα κάποια συμφωνία στην τηλεόραση για τη νέα σεζόν, όμως αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί, αφού εδώ και λίγους μήνες ασχολείται με τον σχεδιασμό ρούχων και μαγιό, γεγονός που την κάνει πολύ χαρούμενη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά τη διάρκεια της βραδινής βόλτας της στα γραφικά στενά του νησιού. Η παρουσιάστρια φορώντας total black outfit και έχοντας τα μαλλιά κάτω έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη. Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να χαμογελάσει τον φακό που την “τσάκωσε”.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More