Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Σήμερα το κρίσιμο χειρουργείο – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος δίνει καθημερινά μάχη για τη ζωή του, θα υποβληθεί σήμερα σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Η συγκεκριμένη επέμβαση ονομάζεται κρανιοπλαστική και κατά τη διάρκειά της πρόκειται να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι.

Πρόκειται για μία επέμβαση που είχε γίνει και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο. Τώρα, ωστόσο, οι γιατροί έκριναν πως ο Κωνσταντίνος μπορεί να υποβληθεί ξανά σε επέμβαση.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία συγκινητική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ, στην οποία απεικονίζεται να του κρατά το χέρι λίγο πριν τον αποχωριστεί για να κάνει το κρίσιμο χειρουργείο.

«Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός…” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν την θετική ενέργειά τους και μηνύματα υποστήριξης.

Δες την ανάρτησή της:

Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός…❤❤❤

Gepostet von Εβελίνα Βαρσάμη am Mittwoch, 15. Juli 2020

Read More

And More