Λένα Ζευγαρά – «Στα Πατώματα»: Η πρώτη της δυναμική μπαλάντα στο πιο ερωτικό medley!

Μία ολοκαίνουργια δυναμική μπαλάντα, αλλά και ένα medley με αγαπημένα της ερωτικά τραγούδια, αποτελούν τη νέα μουσική πρόταση της Λένας Ζευγαρά!

Μόλις ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του ξεσηκωτικού medley «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου», που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouΤube όπου ήδη μετράει 3.500.000 προβολές και να ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay, η δημοφιλής ερμηνεύτρια μας επιφυλάσσει ακόμα μία έκπληξη.

Σειρά έχει τώρα να απολαύσουμε την ερωτική χροιά της φωνής της μέσα από ένα medley που περιλαμβάνει τέσσερα μελωδικά τραγούδια και που φέρει την υπογραφή του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και τη στήριξη της δισκογραφικής της εταιρίας, Panik Platinum.

Η Λένα Ζευγαρά, ερμηνεύει τρεις μεγάλες επιτυχίες που έχει συνθέσει ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ενώ μας δίνει μία μικρή «γεύση» από την πρώτη της μπαλάντα, με τίτλο «Στα Πατώματα», που θα την απολαύσουμε ολοκληρωμένη μέσα από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Το «Εμένα Πες Μου Ποιός», το «Τι Θέλω Εγώ Μαζί Σου», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Φωτεινής Δούρου, το «Αλήτισσα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, αλλά και το «Στα Πατώματα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Jenny Tsiko και Μιχάλη Τουρατζίδη, απογειώνονται ερμηνευτικά από τη Λένα Ζευγαρά!

Απόλαυσέ το!

Read More

And More