Λίνα Σακκά: Φίλη της πάλεψε με τον κορονοϊό – Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού

Η Λίνα Σακκά μπορεί όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και να την προστατεύει από τη δημοσιότητα, όμως συχνά επιλέγει να εκφράσει τις σκέψεις της και τις ανησυχίες της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι μία από τις στενές φίλες της πάλεψε και κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό.

Δημοσιεύοντας στο προφίλ της μια φωτογραφία από το περσινό καλοκαίρι στην Ύδρα, όταν τίποτα δεν προμήνυε τις δύσκολες ημέρες που θα έρθουν στις αρχές του 2020, η ίδια σχολίασε: “Πέρυσι το καλοκαίρι!!! Γάμος αγαπημένης φίλης!!!Αυτά τα χαμόγελα είθε να τα ξαναβρούμε,να ενώνονται οι άνθρωποι,να χαίρονται ο ένας με την ευτυχία του άλλου!!!!madlen σε αγαπώ και αισθάνομαι τυχερή που σε έχω στη ζωή μου,και που νίκησες τον covid 19!!!!!!”.

Καθημερινά τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται, με τους ειδικούς να υποστηρίζουν ότι μόνο αν μείνουμε μέσα στο σπίτι μας θα συμβάλλουμε στον περιορισμό της μετάδοσης και εξάπλωσης του ιού.

Δες τη φωτογραφία:

Ανέμελες και μαυρισμένες οι πέντε γυναίκες χαμογελούν στο φακό!

Read More

And More