Μαίρη Μηλιαρέση: Νοσταλγεί τις στιγμές που ήταν με την κόρη της [pic]

Η Μαίρη Μηλιαρέση και η κόρη της Σοφίνα Λαζαράκη έχουν μία πολύ δυνατή σχέση μεταξύ τους που ξεπερνά τα όρια της σχέσης μάνας-κόρης. Η Μαίρη, από τότε που η Σοφίνα ήταν μικρό κορίτσι, τής μάθαινε πως να λειτουργεί και να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες που συναντά στο δρόμο της, μόνη. Τα γερά θεμέλια που είχε στη βάση της η 20χρονη σήμερα Σοφίνα, δικαιολογούν και την πορεία της μέχρι τώρα ζωή της.

Το γλυκό κορίτσι, ήδη από νεαρή ηλικία είχε δείξει στη μαμά της την αδυναμία που έχει στις τέχνες. Ο χορός, το τραγούδι και η υποκριτική αποτελούν το πάθος της Σοφίνας που δεν σταματά στιγμή να κυνηγάει το όνειρό της. Μπορεί να την είδαμε αρχικά στο X-Factor ως μέλος γυναικείου συγκροτήματος και την περσινή σεζόν να πρωταγωνίστησε στη καθημερινή σειρά του Ant1, ”Παρθένα Ζωή” όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για το δυναμικό κορίτσι. Ετοίμασε βαλίτσες και στις αρχές του Σεπτέμβρη μετακόμισε μόνιμα στη Μαδρίτη προκειμένου να πετύχει τους στόχους της και να διαπρέψει στο χορό που άλλωστε τόσο πολύ αγαπά.

Η Μαίρη από την άλλη  βρίσκεται για πρώτη φορά τόσο μακριά από την κόρη της περνάει ”δύσκολες στιγμές” αφού τής λείπει πολύ το κορίτσι της. Η γλυκιά μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία-κολάζ με στιγμιότυπα από τις μέρες που ήταν μαζί.

Read More

And More