Μαίρη Συνατσάκη: Μας ξενάγησε στον μαγευτικό κόσμο του “Disney on Ice – Frozen” [pics]

To Disney On Ice παρουσιάζει το FROZEN και ζωντανεύει τη #1 ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών!

Το εντυπωσιακό υπερθέαμα θα ανέβει στην Αθήνα, από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), και στην Θεσσαλονίκη, στις 29 – 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2019, στο ΠΑΟΚ Sports Arena.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), πραγματοποιήθηκε μία ειδική ξενάγηση στον κόσμο του Disney on Ice – FROZEN ειδικά για δημοσιογράφους. Το TLIFE ήταν “παρών” αποκλειστική παρουσίαση του show, μίλησε με τους πρωταγωνιστές και τα μέλη του θιάσου και παρακολούθησε την εντυπωσιακή τους πρόβα. Ξεναγήθηκε στα φαντασμαγορικά σκηνικά και κοστούμια, μέσα από ένα μοναδικό backstage tour. Ακόμη, γνωρίσαμε από κοντά μερικούς από τους πιο διάσημους ήρωες της Disney και… ζήσαμε την πιο μαγική έκπληξη που σας επιφυλάσσει το Disney on Ice!

Στην υποδοχή και την παρουσίαση του event βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία με χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση μας έβαλε για τα καλά στον κόσμο της Έλσας και της Άννας. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, έκλεψε τις εντυπώσεις με την chic εμφάνισή της και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού η ίδια αποτελεί ένα από τα fashion icons της χώρας μας.

Λίγα λόγια για το Disney on Ice – FROZEN:

Ολόκληρο το πολυαγαπημένο παραμύθι ζωντανά στον πάγο, ξεδιπλώνει τη δυναμική ιστορία των δύο αδελφών, της πριγκίπισσας Άννας και της πριγκίπισσας Έλσας. Η Άννα, ένα κορίτσι με τρυφερή καρδιά, ξεκινάει ένα επικό ταξίδι για να βρει την προικισμένη με μαγικές ιδιότητες αδελφή της Έλσα, που είναι αποφασισμένη να παραμείνει απομονωμένη, για να δοκιμάσει τα όρια της ψυχικής της δύναμης. Ο σκληροτράχηλος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος, ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι της Άννας, σε μια ιστορία όπου η αγάπη νικά τον φόβο. Και όλοι μαζί, κοινό και καλλιτέχνες, τραγουδούν μουσικά αριστουργήματα όπως το “Let It Go” (Τα Ξεχνώ), “Do You Want to Build a Snowman?” (Θες Χιονάνθρωπο να Φτιάξεις;) και “Fixer Upper” (Ένα Δυο Πράγματα).

Στο Frozen της Disney On Ice, ο Μίκυ Μάους και η Μίννι Μάους, συντροφεύουν το κοινό μέσα στη μαγική ιστορία που εκτυλίσσεται στο βασίλειο της Αρεντέλα, Επί σκηνής εμφανίζονται ξεχωριστοί καλεσμένοι, όπως οι αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney μαζί με πρωταγωνιστές από τις πιο διάσημες ταινίες, όπως το Toy Story (η Ιστορία των Παιχνιδιών), το Ψάχνοντας το Νέμο (Disney•Pixar) και τον εμβληματικό Βασιλιά των Λιονταριών (Disney). Όλοι μαζί, έρχονται να αποδείξουν, ότι η πραγματική αγάπη είναι τελικά η πιο μαγική από όλες τις δυνάμεις!

Τα σκηνικά που δεσπόζουν σε όλο τον χώρο, από την παγοπίστα μέχρι την οροφή, δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία, φέρνοντας το κοινό μέσα στην ιστορία και κοντά στους χαρακτήρες. Οι θεατές αισθάνονται ότι περπατούν στα Βουνά του Βορρά μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ και τον Σβεν και βιώνουν την καταιγίδα στην ψυχή της Έλσας. Οι μαγικές δυνάμεις της Έλσας ζωντανεύουν με τη βοήθεια ειδικών εφέ τελευταίας τεχνολογίας, και τα συναισθήματά της αποτυπώνονται στον δυναμικό της χορό στον πάγο!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More