Μαίρη Συνατσάκη – Μύρωνας Στρατής: Γιατί βρέθηκαν ξανά μαζί – Ο διάλογος που θα συζητηθεί [video]

Ήταν αρχές του 2014 όταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από περίπου τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και αυτός είναι και ο λόγος που η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε τους πάντες.

Τα χρόνια πέρασαν, η ζωή προχώρησε και πλέον η γνωστή παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος ερμηνευτής διατηρούν άψογες σχέσεις και δεν διστάζουν, μάλιστα, να συνεργαστούν για χάρη των καναλιών που διαθέτουν στο yourube. Έξι χρόνια μετά το χωρισμό τους, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής μαγειρεύουν, συζητούν και θυμούνται κάποιες από τις στιγμές  του παρελθόντος.

Όπως θα δεις στο βίντεο που δημοσίευσε η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια στο youtube channel της, οι δυο τους συναντήθηκαν στο σπίτι του τραγουδιστή, με εκείνη να τον ρωτά ερωτήματα που είχε απαντήσει σε πολύ παλιές συνεντεύξεις. Προς έκπληξη της Μαίρης Συνατσάκη, ο Μύρωνας Στρατής είναι σταθερός στις απόψεις του, αφού οι σχεδόν όλες οι απαντήσεις του ήταν ίδιες.

Δες τον απολαυστικό διάλογό τους:

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής διατηρούν άψογες σχέσεις!

Read More

And More