Μαρία Κορινθίου: Ο Τρύφωνας Σαμαράς την μεταμορφώνει σε Σήφη! Φωτογραφίες και βίντεο

Η “Νεράιδα και το παλικάρι” θα ξαναπάρουν σάρκα και οστά στη σκηνή του θεάτρου Brodway στο τέλος Νοεμβρίου. Χθες οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης που έκανε την “αιώνια μελαχρινή” Μαρία Κορινθίου να γίνει κατάξανθη έδωσαν συνέντευξη τύπου και μίλησαν για την παράσταση που ετοιμάζουν με μεγάλη χαρά και συγκίνηση!

Η Μαρία Κορινθίου εκτός από τις ώρες που περνά στο θέατρο για τις πρόβες, περνάει πολλές πολλές ώρες και στα κομμωτήρια! Έτσι μετά την αλλαγή του χρώματος του μαλλιού της σήμερα έπρεπε να φροντίσει και τα μαλλιά του “δεύτερου” ρόλου της που δεν είναι άλλος από τον Σήφη! Ο Σήφης λοιπόν πρέπει να έχει μαύρα κοντά μαλλιά που θα συνοδεύσει φυσικά ένα μεγαλοπρεπές κρητικό μουστάκι.  Σήμερα η Μαρία πήγε στο κομμωτήριο του Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος ανέλαβα να κουρέψει την μαύρη περούκα που θα την μεταμορφώσει σε Σηφαλιό! Την έβαλε λοιπόν πάνω στο ξανθό κεφάλι της Μαρίας ζήτησε από ένα βοηθό του να κρατάει την περούκα πήρε τα μαγικά ψαλίδια του και ξεκίνησε το κούρεμα!

Το κούρεμα έγινε και η Μαρία – Σήφης έκατσε μπροστά στον καθρέφτη για να προβάρει μαζί με τον Τρύφωνα και το μουστάκι της! Ο διάσημος haistylist έχει πλέον καθιερωθεί και στις θεατρικές παραστάσεις κυρίως αυτές που απαιτούν τα μαλλιά να θυμίζουν τα μαλλιά συγκεκριμένων και αγαπημένων ρόλων που βλέπουμε χρόνια στην τηλεόραση και το κάνει με μεγάλη επιτυχία!

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την μεταμόρφωση, που εξασφάλισε, το TLIFE

Read More

And More