Μαριάντα Πιερίδη: Ξαναβρήκε τον εαυτό της και άρχισε τη γυμναστική! [video]

Μπορεί η καραντίνα λόγω κορονοϊού να την έβγαλε από το καθιερωμένο της πρόγραμμα, η Μαριάντα Πιερίδη όμως φαίνεται πως «ξαναβρήκε» τον εαυτό της και επέστρεψε στο καθιερωμένο πρόγραμμα γυμναστικής της.

Βλέπεις αυτές τις μέρες του αυτοεγκλεισμού, η Μαριάντα αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου της στα παιχνίδια με τον γιο της και στις «απαγορευμένες» απολάυσεις, μιας και ο chef σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης μπήκε στην κουζίνα και δεν σταμάτησε να της ετοιμάζει λαχταριστές λιχουδιές.

Τώρα, όμως, η Μαριάντα Πιερίδη, άρχισε και πάλι τη γυμναστική.

«Καλημέρα. Μετά από πολλές μέρες αποχής από τη γυμναστική, ήρθε η ώρα να ξαναβρώ τον εαυτό μου! Έχω τεράστια ανάγκη να περπατήσω και να τρέξω, να νιώσω αυτήν την αίσθηση ευφορίας που προκαλούν οι ενδορφίνες όταν απελευθερώνονται στο σώμα με την έντονη άσκηση, κάτι που μέσα στο σπίτι είναι αδύνατον να γίνει… Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω με 5’ σχοινάκι, με μικρά διαλειμματα ενδιάμεσα, (μου φάνηκαν αιώνας) και συνέχισα με ασκησούλες για τους γλουτούς! 3×15 την κάθε μια!! Στο τέλος άλλα 5’ σχοινάκι και τέλος για σήμερα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Αύριο έχει κοιλιακούς το πρόγραμμα! Αναμείνατε στο ακουστικό σας και καλή μας αρχή».

 

Read More

And More