Μαρίνα Γιώτη: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τον σύζυγό της Κώστα Κρομμύδα στο πλευρό της!

«Δώσε Λύση στο Μελίσσι», είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και μιλά για τις εκλογές, τη δημοκρατία, την αξιοκρατία και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τους ηγέτες μας. Η αγαπημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίο προσπαθεί για ακόμη μια φορά να προσεγγίσει με εκπαιδευτικό τρόπο ένα καυτό θέμα που μας αφορά όλους.

Στην παρουσίαση του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο βιβλιοπωλείο Ευρυπίδης, βρέθηκαν πολλά «μελισσάκια» αναγνώστες που συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά διάβασαν, έπαιξαν και έμαθαν πολλά για τις μέλισσες, αλλά και τις αξίες της δημοκρατίας μέσα από μια… διαδραστική παρουσίαση!

Στο πλευρό της συγγραφέα μάλιστα βρέθηκαν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και ο σύζυγός της συγγραφέα και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας.

Η Μαρίνα Γιώτη με τον σύζυγό της Κώστα Κρομμύδα

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Κρίση μέσα στο Μελίσσι, ποιος το πρόβλημα θα λύσει;

Μεγάλη συμφορά έπεσε στην Κυψέλη και πρέπει το συντομότερο να βρεθεί νέα βασίλισσα. Γιατί όμως βασίλισσα; Γιατί όχι βασιλιάς; Ή ακόμα καλύτερα να υπάρχει πρόεδρος ή μπορεί να μην είναι κανείς αρχηγός!

«Ας κάνουμε εκλογές!» αποφάσισαν τότε οι μέλισσες και ξεκίνησαν τον προεκλογικό αγώνα. Οι τσακωμοί έδιναν κι έπαιρναν στο Μελίσσι, με αποτέλεσμα όλοι να παραμελούν τις δουλειές τους.

Θα βρει ο Μίλτος και η Μελίνα τη λύση ή θα αφήσουν να καταστραφεί η Κυψέλη;

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More