Ματίνα Νικολάου-Βασίλης Πορφυράκης: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ερωτευμένου ζευγαριού [pics]

Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Ματίνα Νικολάου, καθώς φέτος είναι η χρονιά της. Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, μπορεί να ασχολείται χρόνια με την υποκριτική, όμως έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην καθημερινή εκπομπή του Open Beyond, “Για την Παρέα“. Παράλληλα, πρωταγωνιστεί την θεατρική παράσταση “Βερβερίτσα” μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού.

Η Ματίνα είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει τόσο να μιλάει για την προσωπική της ζωή όσο και να δίνει το παρών σε κοσμοπολίτικα μέρη. Παρ’όλα αυτά, πριν λίγο καιρό η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι είναι ερωτευμένη με τραγουδιστή χωρίς ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο λόγος για τον Βασίλη Πορφυράκη, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο X-Factor φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό.

Οι δυο τους είναι full in love και πλέον δεν το κρύβουν. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Το ζευγάρι ευδιάθετο και χαμογελαστό πόζαρε στον φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Πηγή Φωτογραφιών: NDP

Read More

And More