Η μητέρα του 31χρονου ψυκτικού από την Καλαμαριά στο Μαζί σου – “Το παιδί μου δεν είναι δολοφόνος” [video]

Αύριο, Τρίτη 18 Ιουνίου, θα απολογηθεί στις εισαγγελικές αρχές ο 31χρονος ψυκτικός, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με σφυρί μια 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν.  Ο 31χρονος ψυκτικός, στην προανάκριση υποστήριξε ότι είχε αντιπαράθεση με την 63χρονη γυναίκα για μια επιπλέον βλάβη στο κλιματιστικό, καθώς και ότι πριν να την χτυπήσει με σφυρί, εκείνη τον είχε χαστουκίσει. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι προσπάθησε να προστατευτεί, καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, όπως μαρτυρούν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Υπενθυμίζεται ότι την άτυχη 63χρονη γυναίκα βρήκε μια ημέρα μετά το στυγερό έγκλημα, η κόρη της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης μετά τη δολοφονία, έπλυνε τα χέρια του, πέταξε το φονικό όπλο σε έναν κάδο απορριμμάτων, επέστρεψε κανονικά στη δουλειά του, εξυπηρετώντας τα επόμενα ραντεβού που είχε, σαν να μη συνέβαινε κάτι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στο “Μαζί σου” του ΣΚΑΪ, προβλήθηκαν οι αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η μητέρα του 31χρονου ψυκτικού, ο οποίος κατηγορείται ότι πήγε να επισκευάσει ένα κλιματιστικό και σκότωσε την πελάτισσά του.

“Αυτό που θέλω να πω είναι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης. Το λέω μέσα από την ψυχή μου… Το παιδί μου δεν είναι σίγουρα δολοφόνος. Σίγουρα όχι… Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για το παιδί μου… Σοβαρολογείτε; Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου…”, είπε χαρακτηριστικά.

Φανερά φορτισμένη και σοκαρισμένη μίλησε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γιος της.

Read More

And More