Αντώνης Κανάκης: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τον ΣΚΑΙ

Μόνο βελούδινο δεν θα είναι το “διαζύγιο” του Αντώνη Κανάκη από τον ΣΚΑΙ. Όπως όλα δείχνουν, ο δημοφιλής παρουσιαστής θα πάει στα δικαστήρια το κανάλι του Φαλήρου και η κόντρα μεταξύ τους θα είναι μεγατόνων!

Με μια ανακοίνωση στα social media το απόγευμα της Τρίτης, ο Αντώνης Κανάκης γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ ύστερα από μόλις ένα χρόνο συνεργασίας. Λίγες ώρες μετά μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star “Στην Φωλιά των ΚουΚου” η δικηγόρος του ανακοίνωσε ότι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης από μέρος του λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια”.

Από την άλλη πλευρά, ο ΣΚΑΙ με μια επίσημη και λιτή ανακοίνωση προς όλα τα Μέσα ανέφερε: «Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso” οι δύο πλευρές φαίνεται να είχαν πολύ κακές σχέσεις το τελευταίο διάστημα. Οι πηγές αναφέρουν ότι η παρέα από τη Θεσσαλονίκη και δη ο Αντώνης Κανάκης ήθελαν να έχουν λόγο επί του προγράμματος, όχι του δικού τους, αλλά συνολικά του σταθμού του Φαλήρου, και να είναι σε θέση να επιλέγουν εκείνοι το πρόγραμμα που θα προηγείται των εκπομπών τους.

Με άλλα λόγια, οι πληροφορίες από τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ αναφέρουν πως ήθελαν να υπάρχει πριν από το “Ράδιο Αρβύλα” και το “Βινύλιο” ένα πρόγραμμα με τέτοιο lead in, που να τους εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Παράλληλα, ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε ο ίδιος να ορίσει τις ημέρες και τις ώρες προβολής των εκπομπών του ακόμα και των τρέιλερ που θα προβάλλονταν στα διαφημιστικά διαλείμματα.

Read More

And More