Best Friend’s Fear: Η Έλλη Κοκκίνου ένα από τα θύματα του Σάββα Πούμπουρα αυτή την εβδομάδα!

Ο Σάββας Πούμπουρας «υποδέχεται» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους που έρχονται αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα!

Αυτή την Παρασκευή:

Ο Βίκτωρας προσκαλεί τον Jerom Kaluta σε σπίτι φίλου του ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό, για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θέλουν να κρατήσουν. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Jerom είναι ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων.

Η Σοφία έρχεται στο σπίτι για να κάνει babysitting στη μικρή Αναστασία. Η σχέση της με τα παιδιά είναι πολύ καλή. ‘Ηρθε όμως η ώρα να μάθουμε πώς τα πηγαίνει και με τα φαντάσματα.

Η Έλλη Κοκκίνου έρχεται με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Τόσο ο φωτογράφος όσο και οι συνεργάτες της, έχουν μάθει καλά το ρόλο τους. Ο Δημήτρης, συνεργάτης της εκπομπής, βρίσκεται εκεί για το backstage video της φωτογράφισης. Στα πλάσματα της λίμνης, βέβαια, δεν αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις…

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας!

«Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα. Αυτή την Παρασκευή, στις 22:45.

Read More

And More