‘Ερχεται το “MasterChef 3” και δεν φαντάζεσαι ποιος μας το… αποκάλυψε!

Τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό σ ΄αυτή τη ζωή… Και σα να μην έφτανε μόνο αυτό; Τίποτα δεν μένει κρυφό και σ ΄αυτή τη τηλεόραση!

Τα πάντα είναι μόνο ζήτημα χρόνου το πότε θ ΄αποκαλυφθούν και θα βγουν στο φως κι αυτό είναι κάτι που έχει αποδειχθεί περίτρανα και βάση της τηλεοπτικής ιστορίας.

Γιατί σου τα λέω όλα αυτά λατρεμένη; Γιατί πριν προλάβει καλά-καλά να μας κάνει τ ΄αποκαλυπτήρια το Star, εμείς τα μάθαμε τα μαντάτα για την επιστροφή του “MasterChef ” απ ΄αλλού!

Βέβαια, μετά την περσινή σαρωτική πορεία που είχε διαγράψει το ριάλιτι μαγειρικής στη τηλεόραση του καναλιού της κάτω Κηφισιάς, ένα μόνο ήταν το σίγουρο, θα είχαμε και φέτος “MasterChef” στο τηλεοπτικό μας… μενού, μιας και σε αυτές τις τόσο δύσκολες τηλεοπτικές εποχές που ζούμε, είναι δύσκολο τα κανάλια ν ΄απαρνηθούν μία επιτυχία και τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης που έχουν κατακτήσει, μόνο και μόνο για να μην… επαναληφθούν.

Επανάληψη και πάλι επανάληψη… ‘Αλλωστες είναι η μητέρα της μαθήσεως!

Κάπως έτσι ,λοιπόν, το “MasterChef 3” είναι κάτι παραπάνω από γεγονός, με τον απίθανο chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να σπεύδει να μοιραστεί μαζί μας την ευχάριστη είδηση, δημοσιεύοντας τα παρακάτω post στο instagram του και τα like; Άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μας… μαρτύρησε, η σύνθεση της παρέας παραμένει ολόιδια, μιας και μπροστά από τις κάμερες θα δούμε και πάλι τους: Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη.

Και αν με ρωτάς φυσικό το βρίσκω, από την στιγμή που ισχύει πέρα ως πέρα το τετριμένο “ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις”!!!

Όλα αυτά φυσικά από τον Φλεβάρη και μετά στο Star, μιας κι έχει προγραμματιστεί η fresh τηλεοπτική έκδοση του “MasterChef”, να έρθει στους δέκτες μας, στο δεύτερο μισό της φετινής, τηλεοπτικής χρονιάς.

Με άλλα λόγια; Όσοι και όσες είστε φανατικοί, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή!!!

https://www.instagram.com/p/BnwK0TLne89/?taken-by=chef_koutsopoulosleonidas

Read More

And More