Meghan Markle: Η συγκίνηση της μητέρας της, Doria Ragland και η κομψή της εμφάνιση στον γάμο της κόρης της! [pics]

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε ο πριγκιπικός γάμος της χρονιάς! Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Windsor. Πέρα από την εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ και την απαστράπτουσα νύφη, εντύπωση προκάλεσε και η μητέρα της Αμερικανίδας ηθοποιού, Doria Ragland.

Η 61χρονη μητέρα της Meghan Markle ήταν εκείνη που τη συνόδευσε ως την εκκλησία μέσα στο αμάξι. Η Doria – η οποία εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός και δασκάλα yoga – από τη στιγμή που μπήκε στην εκκλησία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Ειδικά, κατά τη διάρκεια της τελετής όπου η κόρη της έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον πρίγκιπα Harry, η 61χρονη μητέρα δεν σταμάτησε να δακρύζει.

Μάλιστα, η Doria Ragland έκανε μία αρκετά κομψή εμφάνιση, φορώντας ένα φόρεμα σε απαλό πράσινο χρώμα και ένα παλτό στην ίδια απόχρωση, δημιουργίας του οίκου Oscar de la Renta, καπέλο Stephen Jones και ψηλά παπούτσια από τον οίκο Aquazzura, ενώ δεν αποχωρίστηκε το σκουλαρίκι στη μύτη της.

Η Doria Ragland και ο πατέρας της Meghan, Tom Markle πήραν διαζύγιο όταν η κόρη τους ήταν μόλις 6 ετών. Ο χωρισμός τους μάλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί φιλικός. H Αμερικανίδα ηθοποιός έμεινε με τη μαμά της, αλλά έβλεπε τον πατέρα της αρκετά συχνά. Μητέρα και κόρη είναι αρκετά δεμένες, με την Meghan να δηλώνει πως την θεωρεί την καλύτερή της φίλη. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry θεωρεί την Doria “Εκπληκτική”! Η μητέρα της ηθοποιού μένει μόνιμα στο Los Angeles και ταξίδεψε για τον πριγκιπικό γάμο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις χθες. Φυσικά, μόλις έφτασε στην Μεγάλη Βρετανία ήπιε τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More