Μέγκι Ντρίο: Η απάντηση της στον Νίκο Μουτσινά και στις αποκαλύψεις του για το πτυχίο νομικής της – Video

Ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζει να “πολεμάει” την Μέγκι Ντρίο μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή «Για την παρέα» και συγκεκριμένα για το πτυχίο της νομικής που το μοντέλο υποστηρίζει ότι έχει. Μάλιστα, στην εκπομπή της Παρασκευής, ο παρουσιαστής πρόβαλε ένα αποκαλυπτικό μήνυμα για την εκπαίδευση της πρώην παίκτριας του GNTM.

«Αποκαλύψεις για Μέγκι Ντρίο!!! Δε θα ήθελα να αναφερθεί το όνομά μου!!! Έχω να πω ότι σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη σε κολέγιο και σε κανένα Λονδίνο κι Αγγλία όπως θέλει να λέει… και κανένα “εράσμους”!!! Όλα τα χρόνια ήταν Θεσσαλονίκη κι έχω ακόμα αρκετά μαθήματα… δεν τελείωσε ποτέ την σχολή και την ψάχνουν κι εννοείται δεν έχει πτυχίο!!! Και δεν την βλέπω να γυρνάει για να τελειώσει! Προκαλέστε να σας δείξει την ταυτότητά της!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πριν λίγη ώρα, η Μέγκι – η οποία βρίσκεται στο Βερολίνο για διακοπές – απάντησε στον Νίκο Μουτσινά μέσα από τα Instagram Stories της: “Όσο ο Μουτσινάς κάθεται και σχολιάζει τα πτυχία μου, βγάζει τηλεθέαση γλυκέ μου, όλα καλά, εγώ είμαι στο Βερολίνο”!

Read More

And More