Μιμή Ντενίση: Αχώριστη με τον Σωτήρη Πολύζο! Πού βρέθηκαν χθες; [pics]

Μπορεί να έχουν χωρίσει ως ζευγάρι εδώ και χρόνια αλλά έχουν τις καλύτερες σχέσεις! Ο λόγος για την αγαπημένη ηθοποιό Μιμή Ντενίση και τον παρουσιαστή Σωτήρη Πολύζο! Το πρώην ζευγάρι είναι πολύ κοντά, έχουν γίνει πλέον κολλητοί φίλοι  και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η αδυναμία που έχουν στην κόρη της Μιμής, τη Μαριτίνα! Ο παρουσιαστής είναι πάντα στο πλευρό της νεαρής Μαριτίνας και φυσικά της Μιμής που φέτος μας παρουσιάζει την εκπληκτική παράσταση “Κι απο Σμύρνη, Σαλονίκη”!

Χθες ο Σωτήρης Πολύζος συνόδευσε την ηθοποιό, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ρόουζ” στο Γυάλινο Μουσικό θεάτρο!

Δες φωτογραφίες

Λίγα λόγια για την παράσταση

Με το συγκλονιστικό έργο Ρόουζ, του Μάρτιν Σέρμαν, επιστρέφει στη σκηνή, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με υποδυόμενη τη Φιλιώ Χαιδεμένου, στην ομώνυμη παράσταση πριν από δύο χρόνια.

Στο Ρόουζ υποδύεται μια 80χρονη γυναίκα εβραϊκής καταγωγής η οποία με αφορμή την αγρυπνία ενός νεκρού κοριτσιού ξεδιπλώνει το παρελθόν της.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Ουκρανία, το πέρασμα στην Πολωνία λίγο πριν τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, την ηχώ του Ολοκαυτώματος, τη φυγή στην Αμερική και την καινούργια ζωή που διαπερνά δεκαετίες και κοινωνικές αλλαγές.

Το έργο «Ρόουζ» έγραψε το 1999 ο βραβευμένος με Πούλιτζερ θεατρικός συγγραφέας Mάρτιν Σέρμαν. Πρόκειται για τον συγγραφέα του επιτυχημένου «Bent» ο οποίος έχει γράψει αρκετά ακόμα πετυχημένα έργα και κινηματογραφικά σενάρια.

Πρώτη διδάξασα του ρόλου ήταν η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη το 1999, κερδίζοντας υποψηφιότητα για το θεατρικό βραβείο Olivier για την υπέροχη ερμηνεία της. Στην Ελλάδα το έργο έγινε γνωστό από το ανέβασμα της Αντιγόνης Βαλάκου , ενώ αργότερα τον ρόλο ενσάρκωσε και η Ζωή Λάσκαρη.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Νίκος Καραγέωργος και ανεβαίνει από τις 8 Νοεμβρίου και για 40 παραστάσεις στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, που εγκαινιάζει με αυτή την παράσταση την θεατρική του παρουσία.

Read More

And More