My Style Rocks: Έξαλλη η Ευρυδίκη με την Τζώρτζια – “Μην ακούω τέτοιες…. Έλα σε παρακαλώ πολύ!” Video

Λίγο μετά τις 17:00 ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του My Style Rocks, όπου τα 11 κορίτσια ντύθηκαν για να… γνωρίσουν τα πεθερικά! Η Τζώρτζια Παναγή έκανε την πασαρέλα της και βρέθηκε αντιμέτωπη με την κριτική των κοριτσιών, όταν ξαφνικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την κατηγόρησε πως όχι μόνο έχει βοήθεια από στυλίστα, αλλά την έντυσαν και λάθος. “Κάτω σε έχει ντύσει άνοιξη και πάνω συνονθύλευμα. Δεν μ’ αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω”, ανέφερε αρχικά η ξανθιά καλλονή.

Στη συνέχεια, η Τζώρτζια αποκάλυψε πως η Ευρυδίκη της μίλησε με έναν αρκετά επιθετικό τρόπο στα παρασκήνια. Η Ευρυδίκη, όμως, απάντησε: “Ήρθες να μου μιλήσεις και εγώ ήθελα να μείνω μόνη μου. Ποιο είναι το πρόβλημα, ότι δεν μ’ αρέσει η εμφάνισή σου; Μη μπερδεύεις τα πράγματα. Μη μπερδεύεις το χθες με το σήμερα”.

“Απορώ γιατί μου κάνει επίθεση. Το θεωρώ απότομο και αγενή. Δεν το περίμενα καθόλου. Απλά την Ευρυδίκη, στεναχωριέμαι γιατί δεν μ’ άρεσε να την βλέπω έτσι και τώρα μου βγάζει κι άλλη επίθεση. Δεν μου μιλάει ξαφνικά δεν ξέρω τι έχει γίνει. Απορώ…” ανέφερε η Τζώρτζια. “Δεν έχω να πω κάτι που με λες αγενή. Θέλω να είμαι κάποιες στιγμές μόνη μου και εσύ έρχεσαι παρεμβατικά και μου λες τι έχεις; τι έχεις; Παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεσή μου”, απάντησε η Ευρυδίκη και τα αίματα άρχισαν να ανεβαίνουν.

“Δυο φορές σε έχω ρωτήσει. Γιατί νοιάζομαι” δήλωσε η Τζώρτζια και τότε η συμπαίκτριά της έγινε έξαλλη: “Έλα τώρα δεν μπορώ να τα ακούω αυτές τις μ… πραγματικά. Νοιάζομαι πραγματικά και σ’ αγαπάω. Έλα τώρα σε παρακαλώ πολύ. Μην μου λες τέτοια. Δεν γουστάρω να τα ακούω. Να αγαπιέστε μεταξύ σας και να νοιάζεστε. Να σας δω μετά το τέλος του παιχνιδιού. Γιατί εμένα μου μοιάζουν πολύ ψεύτικα αυτά. Τελεία”.

“Λυπάμαι για την ψευτιά. Τέλος” κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Read More

And More