Νατάσα Σκαφιδά: Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της και το τρυφερό μήνυμα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικές ώρες ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά αφού έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του υποδέχθηκαν, το πρωί του Σαββάτου, τον Αντώνη Βαρδή junior, ο οποίος ήρθε να σφραγίσει την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και αναμένεται στις επόμενες μέρες να πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο και να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής, η Νατάσα Σκαφιδά έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τοκετό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε με τον γιο της, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να τον κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της.

«Η απόλυτη ευτυχία για 2η φορά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας… Ήρθε στην ζωή μας το δεύτερο αγγελούδι μας για να μας χαρίσει ακόμα πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! Άνθρωπέ μου @giannisvardis σ’ ευχαριστώ τόσο πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να νιώσω για ακόμα μία φορά κάτι τόσο δυνατό… σ’ αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου!!! Μαμά μου @eriagnew είσαι μοναδική!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις ευχούλες σας, εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία, γαλήνη και σε όποιον το επιθυμεί, να αξιωθεί να ζήσει το θαύμα της ζωής!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Εμείς ευχόμαστε στην όμορφη μανούλα να της ζήσει το μωράκι!

Read More

And More