Νικολέττα Ράλλη: Η απόφαση που πήρε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της [pic]

Ο κατ’οίκον περιορισμός συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα και πλέον οι περισσότεροι έχουν βρει τους ρυθμούς τους και έχουν προσαρμοστεί στις αλλαγές που έχει επιφέρει η εξάπλωση του κορονοϊού στις ζωές μας. Η Νικολέττα Ράλλη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, παραμένει μέσα στο σπίτι της και αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Η γνωστή παρουσιάστρια τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας που εξέδωσε η πολιτεία, συνεπώς δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται. Εκτός από το διάβασμα και τη μαγειρική, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της, η μέλλουσα μανούλα έχει ξεκινήσει να καταπιάνεται με το γραμμικό σχέδιο αλλά και να γράφει ημερολόγιο.

Δεδομένης της κατάστασης η Νικολέττα Ράλλη έχει κάνει μία μικρή παύση σε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και έχει αφοσιωθεί στην προετοιμασία της για το μωρό που έρχεται. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, η ίδια αποκάλυψε στους followers της στο Instagram την απόφασή της να κρατάει ημερολόγιο αυτή την τρυφερή περίοδο, ώστε οι τωρινές σκέψεις της να παραμείνουν για πάντα καταγεγραμμένες.

“Καλή μας εβδομάδα! Εγώ πάντως αφού την είχα που την είχα την ατζέντα μου και δεν έχω να σημειώσω καμία επαγγελματική ή κοινωνική υποχρέωση, ξεκίνησα να γράφω ημερολόγιο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, μιας και ζούμε ιστορικές στιγμές…”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει τον έβδομο μήνα της κύησης και, όπως μπορείς να δεις, η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ!

Read More

And More