Νικολέττα Ράλλη – Μιχάλης Ανδρούτσους: Παραμένουν ερωτευμένοι – Τα σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους!

Η Νικολέττα Ράλλη δεν έχει υπάρξει πιο ευτυχισμένη, όσο τώρα που βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσου. Η σχέση τους μετρά μόλις μερικούς μήνες, ωστόσο, οι δυο τους μοιάζουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνουν ταξίδια και οργανώνουν τα καλοκαιρινά σχέδιά τους, με μικρές και μεγαλύτερες αποδράσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Μιχάλη Ανδρούτσου, ως ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου στο Κολωνάκι, θα του επιτρέψουν να χαλαρώσει κυρίως τον Αύγουστο, αφού τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα πρέπει να βρίσκεται κατά κύριο λόγο στην Αθήνα.

Φυσικά στο εστιατόριο τον επισκέπτεται τακτικά η Νικολέττα Ράλλη, στην οποία ο ίδιος δεν χάνει την ευκαιρία να διδάσκει τα μυστικά της δουλειάς που τόσο αγαπά. “Έρχονται στο εστιατόριο μαζί και φεύγουν μαζί”, περιγράφουν στην εφημερίδα πηγές από το περιβάλλον τους.

Τους πρώτους μήνες καλοκαιρινούς μήνες το ερωτευμένο ζευγάρι θα αρκεστεί μόνο σε κοντινές αποδράσεις. Στις εξορμήσεις αυτές ονειρεύονται να απολαύσουν μαζί τη θάλασσα, να κάνουν βόλτες και να ξεφύγουν από την πίεση της καθημερινότητας.

Τον Αύγουστο, όμως, οι δυο τους θα ταξιδέψουν στην αγαπημένη τους Κρήτη. Πρόκειται για έναν από τους πιο προσφιλείς για το ζευγάρι προορισμούς. Εκτός από την Κρήτη, όμως, ενδέχεται να βρεθούν και στην Τήνο. Ούτως, ή άλλως, αναζητούν ένα μέρος για να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να μοιραστούν ήσυχα τρυφερές στιγμές.

Read More

And More