Ο Νίκος Βουρλιώτης στο TLIFE: Ο λόγος που κατεβαίνει στις εκλογές, η απάντηση στους επικριτές του και τα όνειρα που κάνει για το μέλλον!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Εκλογές 2019 έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί με τους πολιτικούς στον αγώνα έχουν ριχτεί και πολλοί διάσημοι. Γνωστοί καλλιτέχνες και πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν επιδοθεί στο κυνήγι του… σταυρού. Ανάμεσα σε άλλους, την τύχη του στον «στίβο» της πολιτικής θα δοκιμάσει και ο Nivo ή κατά κόσμον Νίκος ΒουρλιώτηςΟ δημοφιλής τραγουδιστής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα, με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα-Πρώτη Ξανά», καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά στην περιοχή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Λίγα 24ωρα, λοιπόν, προτού ανοίξουν οι κάλπες, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο TLIFE και εξήγησε γιατί θέλει να ασχοληθεί με με την τοπική αυτοδιοίκηση και απάντησε σε όσους ενδεχομένως κατακρίνουν την απόφασή του, μίλησε για την καθημερινότητα με την κόρη του, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μπαμπάς, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και να αποκαλύψει τα όνειρα που κάνει για το μέλλον.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβαρά – Πρώτη Ξανά» στον οποίο ηγείται ο δικηγόρος Λάμπρος Μίχος. Πώς πήρατε την απόφαση αυτή;

Ο Λάμπρος Μίχος δεν είναι απλά ένας δικηγόρος. Είναι ο πλέον επιτυχημένος δήμαρχος με τέσσερις θητείες στο ενεργητικό του, οι οποίες βελτίωσαν ουσιαστικά τις, κακές ως τότε, συνθήκες στην Αγία Βαρβάρα. Επιστρέφει τώρα, μετά από δέκα χρόνια και μου κάνει τη μεγάλη τιμή να με θέλει κοντά του και έχουμε πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για το πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή τη σχέση προσφέροντας στην πόλη. Πώς θα μπορούσα να αρνηθώ, ειδικά όταν πρόκειται για την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και έζησα όλα αυτά τα χρόνια.

Σε περίπτωση που εκλεγείτε, ποιες θα είναι οι προτεραιότητες στον προγραμματισμό σας;

Με ενδιαφέρουν ο πολιτισμός και οι νέοι, είναι τομείς με τους οποίους ασχολούμαι πολλά χρόνια, κοντά στο επαγγελματικό μου αντικείμενο και σε αυτούς τους τομείς θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερο.

Πώς θα συνδυάσετε σε επίπεδο χρόνου αλλά και αφοσίωσης την πολιτική σας πορεία με το τραγούδι και την υποκριτική;

Δεν θεωρώ ότι σ’ αυτήν τη νέα συνθήκη παίζει ρόλο μόνο ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου αλλά και η διαχείρηση απέναντι σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Επειδή ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύω να προσφέρω έχει να κάνει απόλυτα με τις επαγγελματικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητές μου, ξέρω ότι μπορώ και να προσφέρω και να είμαι συνεπής απέναντι σε όλες μου τις υποχρεώσεις.

Τι απαντάτε σε παρασκηνιακά σχόλια που σας θέλουν να ανήκετε μόνο στο χώρο του lifestyle κι όχι στην πολιτική;

Ότι τα σχόλια αυτά ανήκουν μόνο στο χώρο του lifestyle. Τέτοια σχόλια περιχαρακώνουν τα κοινά για τους “επαγγελματίες” πολιτικούς, κρατώντας μακριά επιτυχημένους συμπολίτες μας οι οποίοι θα είχαν πιθανώς πολλά να προσφέρουν. Το προσεγγίζω όλο αυτό με σεμνότητα, αλλά θα βάλω μπροστά και το δημοκρατικό δικαίωμα που έχει ο κάθε πολίτης να ασχοληθεί με τα κοινά, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται κάθε φορά γι αυτό.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας μετά τον ερχομό της κόρης σας; Τι σας έμαθε η πατρότητα και το μεγάλωμα ενός παιδιού;

Πρακτικά, αφοσιώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στην κόρη μου. Θεωρώ ότι η πατρότητα είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου, η πρώτη μου προτεραιότητα και θέλω να είμαι παρών.

Είναι στα άμεσα σχέδιά σας να μεγαλώσετε κι άλλο την οικογένειά σας;

Εργαζόμαστε και οι δύο πολλές ώρες και τα άμεσα σχέδιά μας αυτή τη στιγμή ορίζονται από την κόρη μας, η οποία απαιτεί αυτή τη στιγμή, όλη μας την ενέργεια προσοχή και αφοσίωση.

Παλαιότερα είχατε μιλήσει ανοιχτά για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσατε, την οισοφαγίτιδα τύπου Barrett’s, που ουσιαστικά είναι καρκίνος. Ποιοι άνθρωποι βρέθηκαν στο πλευρό σας και πώς το ξεπεράσατε;

Είχα την τύχη να έχω κοντά μου την οικογένειά μου και τους στενούς μου φίλους, οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν και μου έδωσαν τη δύναμη να κάνω τις αλλαγές εκείνες οι οποίες ήταν απαραίτητες για να το ξεπεράσω. Μίλησα για αυτό αργότερα, με σκοπό να δώσω ένα θετικό παράδειγμα και την ελπίδα σε ανθρώπους οι οποίοι ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα ή καταστάσεις.

Έχετε “φλερτάρει” ποτέ με την κατάθλιψη;

Κάνουμε το λάθος να μιλάμε για την κατάθλιψη, σαν να είναι απλά η διάθεσή μα δεδομένη στιγμή, όταν νιώθουμε θλίψη για κάτι το οποίο μας στενοχωρεί. Το λάθος αυτό το έχω κάνει κι εγώ, αλλά έχω μάθει ότι η κατάθλιψη, το να χάνει κάποιος το ενδιαφέρον του για τα πάντα, ακόμα και για την ίδια του τη ζωή, είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα για το οποίο θα πρέπει ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι να αναζητήσουν βοήθεια.

Όνειρα για το μέλλον κάνετε;

Τα όνειρά μου με τη πάροδο του χρόνου μόνο αυξάνονται. Δεν ονειροβατώ όμως, ούτε ζω στον κόσμο μου. Καταλαβαίνω ότι οι συνθήκες δυσκολεύουν πολύ κόσμο και από εκεί πηγάζει εν μέρει η εσωτερική μου ανάγκη να προσφέρω. Είναι σημαντικό να μπορούμε να ονειρευόμαστε.

Επαγγελματικά, τι να περιμένουμε από εσάς το επόμενο διάστημα;

Με τους Goin’ Through είμαστε ήδη σε περιοδεία που θα χαρακτήριζα “reunion tour” μαζί με τους ΝΕΒΜΑ, τον TNS και τον Dj Sparky T, συνεργάτες που απαρτίζαν όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με άλλους, το πολύ επιτυχημένο FAMILY The Label. Παράλληλα κυκλοφορούμε τον Ιούνιο νέο δίσκο Goin’ Through και ολοκληρώνουμε τα γυρίσματα του rockumentary για τους Goin’ Through, το οποίο θα προβληθεί στους κινηματογράφους.

Read More

And More