Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία γάμου και παιδιού από πολύ μεγάλο έρωτα”

Στο ένθετο περιοδικό Gala του Πρώτου Θέματος και την Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε συνέντευξη η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε για τον ΣΚΑΙ, για το τι θέλει να κάνει στην τηλεόραση, αλλά και για το αν πιέστηκε την περασμένη χρονιά με όσα ακούστηκαν για την προσωπική της ζωή.

Για την τηλεόραση

Το Survivor Πανόραμα έφτασε στο τέλος του. Συνεχίζεις στον ΣΚΑΙ;

Μέχρι στιγμής με τον ΣΚΑΙ, δυστυχώς, δεν ευοδώθηκαν οι συζητήσεις. Έγιναν κάποια ραντεβού με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, όμως δεν μου προτάθηκε κάτι συγκεκριμένο. Με το τέλος της εκπομπής είμαι αποδεσμευμένη από το κανάλι.

Έχεις προχωρήσει σε συζητήσεις με άλλα κανάλια;

Έχουν γίνει θεωρητικές κουβέντες αλλά προς το παρόν περιμένω την τελική μου συνάντηση με τον ΣΚΑΙ.

Για την προσωπική της ζωή

Αυτή τη χρονιά έζησες και στιγμές όπου η προσωπική σου ζωή μπήκε στο μικροσκόπιο. Ένιωσες να πιέζεσαι πολύ;

Δεν πι΄σετηκα περισσότερο απ’ όσο άντεχα, όμως δεν μου άρεσε όλο αυτό που συνέβη. Παρ’ όλα αυτά, δεν μ’ έβγαλε από τον δρόμο που εγώ ακολουθώ, το διαχειρίστηκα όπως ήθελα και δεν έχασα την ψυχραιμία μου.

Όταν έσβηναν τα φώτα και ήσουν μόνη με όλη αυτή την αφόρητη πίεση για το αν είσαι με το Ντάνο ή όχι, έφτασες σε σημείο να πεις “φτάνει ως εδώ;”

Όχι, δεν έφτασα σε αυτό το σημείο. Ο τρόπος με τον οποίο το αντιμετώπισα με βοήθησε στο να μη φτάσω εκεί. Δίνω τόση σημασία όση πρέπει. Η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά μου, όχι γύρω από τέτοια θέματα. Δύσκολες στιγμές υπήρξαν, αλλά το περίμενα ότι θα έρθει κάποια δύσκολη στιγμή. Το θέμα είναι ν’ αποδέχεσαι αυτό που συμβαίνει. Πέσε, αρκεί να ξανασηκωθείς.

Ντορέττα θα ξαναπαντρευόσουν;

Δεν θα έλεγα ότι είναι στις προτεραιότητές μου ο γάμος. Θα ξανάμπαινα στη διαδικασία του γάμου κι ένός παιδιού μόνο από πολύ μεγάλο έρωτα.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Gala που κυκλοφορεί

Read More

And More