Ο Γιάννης Πλούταρχος στο TLIFE: Τα “ακατάλληλα τραγούδια”, η συνεργασία με τον γιο του και τα επόμενα σχέδια! [pics]

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά «Τραγούδια Ακατάλληλα» , η οποία κυκλοφορεί από την Panik Platinum και υπόσχεται να μας χαρίσει ακόμα ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στα πιο έντονα συναισθήματα.

Το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου, ο καταξιωμένος τραγουδιστής παρουσίασε το νέο του δίσκο, σε μία υπέροχη βραδιά στα Public Συντάγματος.

Από νωρίς το απόγευμα, λοιπόν, βρέθηκε στον χώρο για να συναντήσει τους θαυμαστές του, να φωτογραφηθεί μαζί τους και φυσικά να τους υπογράψει τα αντίτυπα του ολοκαίνουργιου άλμπουμ του. Στη συνέχεια, μετέβη στον φιλόξενο χώρο του Public Café, όπου ερμήνευσε τα περισσότερα από τα κομμάτια του δίσκου και καταχειροκροτήθηκε από όσους είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από κοντά σ’ αυτή τη λίγο πιο prive live εμφάνισή του.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, όμως, ο Γιάννης Πλούταρχος υπέγραψε και επίσημα μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο, το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Panik Platinum, ενώ αμέσως μετά παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο TLIFE.

Νέα δισκογραφική εταιρία, νέο ξεκίνημα. Πώς αισθάνεστε;

Κάνω μια νέα αρχή στην Panik Platinum και αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο να δημιουργηθεί αυτή η δουλειά και να μεταφερθεί με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους του δημιουργούς, παλιούς και νέους φίλους, που μου έφεραν τα τραγούδια-δώρα τους με πολλή αγάπη. Εγώ έκανα ότι μπορούσα καλύτερο και πιστεύω ότι ο κόσμος θα βρει κάποιο από τα 20 αυτά τραγούδια που να του ταιριάζει και να δεθεί συναισθηματικά με τον “ήρωα” του τραγουδιού.

Ο νέος σας δίσκος ονομάζεται «Τραγούδια Ακατάλληλα». Τι θα ακούσει κάποιος που θα τον αγοράσει;

Τραγούδια ακατάλληλα… Είναι τραγούδια ψυχολογικά, για τους ψυχολογικά ανέτοιμους να ακούσουν αυτή τη δουλειά (γέλια). Όποιος αγοράσει τον δίσκο θα ακούσει τα πάντα…

Ποιο «ακατάλληλο τραγούδι» σας έχετε ξεχωρίσει και γιατί;

Δεν έχω προλάβει να ξεχωρίσω κάποιο ακόμη. Είναι 20 τραγούδια και ακόμα δεν τα έχω βάλει απόλυτα στο μυαλό μου για να καταλάβω. Τα δουλεύω πάρα πολύ καιρό, αλλά είναι άλλο να τα δουλεύεις στίχο-στίχο, κομμάτι-κομμάτι και άλλο να ακούς τη ροή του δίσκου. Οπότε, θέλω λίγο χρόνο για να καταλάβω ποιο από αυτά τα τραγούδια με εκφράζει πιο πολύ. Πιστεύω όμως ότι θα δυσκολευτώ, γιατί σπάνια βάζω σε δίσκους μου τραγούδι που να μη με εκφράζει.

Συνεργάζεστε με τον γιο σας, Γιώργο Κακοσαίο, σε ένα υπέροχο τραγούδι που τιτλοφορείται “Δεν Μου Πάει Η Μοναξιά”;

Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον Γιώργο. Είναι μια δεύτερη προσπάθεια που κάνει ο Γιώργη, σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ όμορφο τραγούδι και πιστεύω να το είπα καλά. Του εύχομαι καλή σταδιοδρομία πάνω σ’ αυτό το αντικείμενο που θέλει να ακολουθήσει κι αυτός. Με πολλή προσπάθεια εύχομαι να κάνει κάτι.

Ο Γιώργος ορκίστηκε πρόσφατα στο Πολεμικό Ναυτικό. Πως νιώσατε όταν ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσετε;

Με χαρά, σίγουρα. Δεν ένιωσα λύπη, δεν ένιωσα στενοχώρια και καλά επειδή αποχωρίζομαι τον γιο μου. Ίσα ίσα, το αντίθετο. Έχουμε υπηρετήσει όλοι στο Ναυτικό, και οι δυο γονείς του. Και εγώ και η μητέρα του, η Μαρία, υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και έτσι ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Το αγαπάμε, το υποστηρίζουμε, όπως όλους τους ένστολους.

Είστε αρκετά ενεργός στα social media. Πιστεύετε ότι βοηθούν στην προώθηση ενός δίσκου τραγουδιού;

Βέβαια συμβαίνει αυτό. Βοηθάνε στο να φτάσει η δουλειά σου στον κόσμο. Όταν τα διαχειρίζεσαι σωστά μόνο καλό κάνουν, δεν κάνουν κακό.

Τι άλλο να περιμένουμε από εσάς το προσεχές διάστημα;

Ετοιμάζω πάρα πολύ όμορφα πράγματα. Υπάρχει μια περιοδεία που θα ξεκινήσω μετά το Πάσχα, σε Αυστραλία, Αμερική και Καναδά. Θα πάω για δέκα μέρες στην Αυστραλία, θα γυρίσω και μετά θα φύγω για Αμερική για ένα μήνα.

Κλείνοντας, το Πάσχα που θα σας βρει φέτος;

Θα είμαστε στο χωριό μου. Οικογενειακά. Αυτές τις κατανυκτικές μέρες μου αρέσει να είμαι στο χωριό. Μαζευόμαστε όλοι μαζί και για εμένα αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και σπουδαίο.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν επίσης φίλοι, συνεργάτες, η νέα δισκογραφική οικογένειά του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και η οικογένειά του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP Photo Agency

Read More

And More