Ο οδοντίατρος των Ελλήνων σταρ στο TLIFE – Ο λόγος που κατεβαίνει στις εκλογές, οι διάσημοι ψηφοφόροι και τα σχέδιά του αν εκλεγεί!

Ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ο οδοντίατρος που λατρεύει η ελληνική showbiz. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, αλλά και αθλητές τον εμπιστεύονται την στοματική τους υγιεινή και ακολουθούν πιστά τις συμβουλές του για να έχουν πάντα δόντια γεμάτα υγεία και ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Ο Κωνσταντίνος είναι από τους τύπους που δεν περνούν απαρατήρητοι. Ψηλός, με μούσι και πράσινα μάτια, σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σου αν τον συναντήσεις στο δρόμο, αλλά και αν τον δεις να ποζάρει παρέα με τους διάσημους πελάτες του, σε κάποια selfie στο Instagram.

Φέτος, ο γοητευτικός οδοντίατρος πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και να δοκιμάσει την τύχη του στον «στίβο» της πολιτικής. Στις επερχόμενες εκλογές, λοιπόν, θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος υπόσχεται να βάλει τα δυνατά του για να αλλάξει η εικόνα της πόλης.

Λίγες ώρες, λοιπόν, προτού ανοίξουν οι κάλπες, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο TLIFE και εξήγησε τον λόγο που θέλησε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, αποκάλυψε με ποιον τομέα θα ήθελε να ασχοληθεί αν τελικά εκλεγεί, ενώ αναφέρθηκε και στην συγκινητική στήριξη που έχει από celebrities φίλους του.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» στον οποίο ηγείται ο Κώστας Μπακογιάννης. Πώς πήρατε την απόφαση αυτή;

Την απόφαση την πήρα ύστερα από την πρόταση-πρόσκληση του Κώστα Μπακογιάννη, τον οποίο εμπιστεύομαι και με εμπνέει ως πολιτικός! Βεβαία η πρόταση έγινε επειδή σε κουβέντες μου, παρόντος του Κώστα, είχα εκφράσει τις ανησυχίες μου για την ανάγκη αλλαγής στο αστικό τοπίο που ζούμε και παραθέτοντας τις ιδέες μου για πράγματα που έπρεπε να αλλάξουν. Έτσι μου είπε: “μην παραπονιέσαι και κρίνεις μόνο, έλα να βοηθήσεις να αλλάξουμε την πόλη”.

Τα κοινά ήταν κάτι που σας ενδιέφεραν από παλιά ή προέκυψε τώρα και θελήσατε να το δοκιμάσετε;

Τα πολιτικά είναι μια στοιχειωμένη λέξη. Θα πω ότι με ενδιαφέρει η πόλη μου από πάντα. Όσο ζω σε αυτήν και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και κοινωνικά δεν μπορεί να μην με ενδιαφέρει. Είναι στη φύση μας η κριτική και η παρατήρηση του αστικού μας τοπικού. Οπότε με αυτή την έννοια, ναι, πάντα με ενδιέφερε.

Σε περίπτωση που εκλεγείτε, ποιες θα είναι οι προτεραιότητες στον προγραμματισμό σας;

Η προσβασιμότητα στην πόλη είναι ένα βασικό. Ο πολιτισμός που παράγει αυτή η πόλη επίσης, αλλά και παρά πολλά πράγματα που χρειάζονται δουλειά, γιατί μόνο με δουλειά λύνονται όλα. Η ατζέντα θεμάτων δεν τελειώνει, αλλά ας ξεκινήσουμε από βασικά πράγματα όπως: προσβασιμότητα, ασφάλεια, καθαριότητα, πολιτισμός και μετά συνεχίζουμε για όλα εκείνα που θα μας κάνουν περήφανους για την Αθήνα.

Πώς θα συνδυάσετε σε επίπεδο χρόνου αλλά και αφοσίωσης την πολιτική σας πορεία με τη δουλειά σας ως χειρουργός οδοντίατρος;

Η δουλειά μου είναι η καψούρα μου και η πόλη μου η αγάπη μου. Νομίζω ότι μετά από σχεδόν 17 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας μπορώ να συνδυάσω και τα δυο, χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στις προσδοκίες κυρίως που έχω εγώ από εμένα.

Πώς πιστεύετε ότι μπορεί η Αθήνα και η Αττική ευρύτερα να γίνει η ομορφότερη πρωτεύουσα στον κόσμο; Είναι εφικτό;

Είμαι σίγουρος πως μπορεί. Έχω δει άλλες πόλεις που τα έχουν καταφέρει και δεν έχουν καν την ιστορία της Αθήνας. Η Αθήνα είναι πόλη που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο, φτάνει να αξιοποιήσει την ιστορία της παραγωγικά και όχι ως ανάμνηση. Δεν αρκούν τα μουσεία και οι γραφικές πλευρές της. Πρώτα πρέπει να αποτελεί πόλη του κατοίκου και όχι του τουρίστα.

Γιατί θεωρείτε ότι υπάρχει μία απεχθής συμπεριφορά του κόσμου προς το πρόσωπο των πολιτικών και πώς πιστεύετε ότι μπορεί να αναστραφεί αυτή η εικόνα;

Είναι φυσιολογικό γιατί δυστυχώς στην πολιτική υπάρχει μια ανακύκλωση προσώπων και κατ’ επέκταση και απόψεων, οι οποίες έχουν κουράσει ή τουλάχιστον δεν έχουν αποδώσει. Μπορεί μόνο δίνοντας ευκαιρία σε νέους ανθρώπους και δεν εννοώ ηλικιακά. Ανθρώπους που θα ασχοληθούν, αλλά έχουν κάτι να δείξουν επαγγελματικά σε κάποιο τομέα πριν μπουν στην πολιτική.

Το γεγονός ότι έχετε πολλούς διάσημους φίλους θεωρείται ότι θα σας βοηθήσει στο να εκλεγείτε;

Δεν θα με βλάψει σίγουρα. Οι φίλοι μου με γνώρισαν σε επαγγελματικό επίπεδο και αξιολογώντας την συνέπεια μου σε αυτό αλλά και την προσωπικότητα μου καταλήξαμε φίλοι. Οπότε, με κίνητρο την αγάπη τους, κάποιοι από αυτούς κοινοποιούν την υποψηφιότητα μου και την στηρίζουν. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το θέλει αυτό, εμένα πάντως με συγκινεί και με κάνει περήφανο για τους φίλους μου.

Πείτε μου έναν λόγο που αξίζει να σας στηρίξει ο κόσμος σε αυτές τις εκλογές.

Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι και για τα όνειρα μου δεν έκανα ευχές, αλλά δούλεψα. Έτσι έχω μάθει να κάνω. Για ό,τι παθιάζομαι, δουλεύω. Έχω μόνο στην καρδιά μου το πάθος μου και στο μυαλό μου την οργάνωση. Γι’ αυτό, δουλεύω μέχρι να τα καταφέρω. Δεν σταμάτησα ποτέ κι ας μου έλεγαν «δεν γίνεται». Εγώ έκανα τα πάντα για να δείξω εμπράκτως ότι «γίνεται».

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Αθηνά Οικονομάκου, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ρούλα Κορομηλά, ο Stan, η Ελένη Χατζίδου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Έλενα Ασημακοπούλου, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Τζένη Μελιτά, η Ρούλα Ρέβη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι μερικοί από τους celebrities που εμπιστεύτηκαν το… πολύτιμο στοματάκι τους στον Κωνσταντίνο και έγιναν, παράλληλα, πολύ καλοί του φίλοι.

Δες κάποιες selfies που έχουν βγάλει μαζί του οι διάσημοι πελάτες του:

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Read More

And More