Σάκης Ρουβάς: Τα παιχνίδια με τα παιδιά και το τρυφερό μήνυμα που έστειλε!

Μπορεί το πρόγραμμά του Σάκη Ρουβά καθημερινά να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα τέσσερα παιδιά του όμως και η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Κάτια Ζυγούλη ήταν και είναι η βασική του προτεραιότητα. Γλυκός και στοργικός πατέρας ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα και να στέλνει τα δικά του τρυφερά μηνύματα για τα αγγελούδια του.

Με αφορμή την «Ημέρα του Πατέρα» που γιορτάστηκε χθες, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα απιδιά και να αποκαλύψει μέσα από τα Social media, πως αυτή η ημέρα δεν είναι μόνο αφιερωμένη σε εκείνον ως πατέρα… αλλά και στα τέσσερα αγγελούδια του.

Ξαπλωμένος λοιπόν, πάνω στο σκάφος, έχοντας στην αγκαλιά του την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε φωτογραφίες στο instagram και έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης, για αυτά τα τέσσερα αγγελούδια που του έχουν αλλάξει τη ζωή!

“Μπορεί να την λένε “ημέρα του πατέρα”, αλλά η μέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Όπως κάθε μέρα… τα πάντα για αυτά”, έγραψε χαρακτηριστικά και μας συγκίνησε!

Και τα παιδιά του, όμως, δεν τον άφησαν έτσι, καθώς με τη βοήθεια της μαμάς τους, του ετοίμασαν μια ξεχωριστή έκπληξη!

 

Read More

And More