Σάββας Πούμπουρας: Φεύγει για Μαδαγασκάρη και αποχαιρετά δημόσια τη σύζυγό του Αρετή με τον πιο γλυκό τρόπο! [pic]

Ο Σάββας Πούμπουρας απολαμβάνει τις τελευταίες του μέρες στη χώρα μας αφού από στιγμή σε στιγμή θα φύγει για τη Μαδαγασκάρη. Ο παρουσιαστής του ANT1, θα είναι ο οικοδεσπότης του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης ”Nomads”. Μαζί του στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα βρίσκεται ο Γιώργος Λέντζας ο οποίος θα περιγράφει στους τηλεθεατές το κάθε αγώνισμα αλλά και την πορεία των παικτών.

Ο Σάββας τον Ιούλιο του 2017, παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό του Αρετή Θεοχαρίδη. Το μυστήριο έγινε στην Κύπρο κάτω από άκρα μυστικότητα και καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Η Κατερίνα στηρίζει τον αγαπημένο της σε κάθε επαγγελματικό του βήμα ενώ κατά τη διάρκεια που εκείνος ήταν παρουσιαστής στο backstage του Dancing With The Stars, δεν υπήρξε Κυριακή που να λείπει από το πλευρό του.

Την ίδια αγάπη με την Αρετή όμως έχει και ο Σάββας. Ο παρουσιαστής ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την σύζυγό του και το μικρό σκυλάκι τους και την βαλίτσα του γράφοντας: ”Αποχαιρετώ την οικογένεια. Να προσέχετε!”. Η ρομαντική αυτή ανάρτηση δεν θα μπορούσε να μην συγκινήσει τους ακόλουθους του παρουσιαστή οι οποίοι έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές. Μεταξύ αυτών, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Read More

And More