Σίσσυ Χρηστίδου: Οι διακοπές στην Πάρο συνεχίζονται! Το πρωινό στη βίλα και η έξοδος με τους γιους της [pics,video]

Εδώ και λίγες μέρες, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι της ως single, μετά από εννιάμισι χρόνια έγγαμου βίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται ευδιάθετη και έτοιμη να χαλαρώσει ύστερα από μια δύσκολη σεζόν, ενώ σκοπεύει να ταξιδέψει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Για αρχή, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πελοπόννησο, όπου απόλαυσε χαλαρωτικές στιγμές στο σπα, βουτιές στις εντυπωσιακές πισίνες του, μπάνιο στα καταγάλανα νερά τη θάλασσας και βόλτες με τα παιδιά της. Στη συνέχεια, βρέθηκε στην Χαλκιδική, ενώ, το πρωί της Τρίτης, έφυγε μαζί με τους γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ για Πάρο.

Ως λάτρης των social media, η Σίσσυ δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις ξέγνοιαστες διακοπές της. Στις τελευταίες αναρτήσεις της, η οικοδέσποινα του “Έλα χαμογέλα” τους έδειξε το δωμάτιο της πολυτελούς οικείας στην οποία διαμένει, ποζάροντας και η ίδια με σέξι διάθεση ενώ έπινε τον καφέ της. Ακόμα, μοιράστηκε μαζί της μια φωτογραφία που έβγαλε με το μαγιό της στην ιδιωτική πισίνα του σπιτιού, το οποίο έχει μαγική θέα, αλλά και στιγμιότυπα από την βραδινή της έξοδο για φαγητό, κατά τη διάρκεια της οποία ο μικρότερος γιος της κοιμήθηκε στην αγκαλιά της.

Δες τις αναρτήσεις της:

Η Σίσσυ Χρηστίδου περνάει όμορφο και αυτό φαίνεται!

Read More

And More