Σουζάνα Κουόλ: Full in love σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της! [pics]

Μετά την οριστική αποχώρησή της από το GNTM 2, η Σουζάνα Κουόλ επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της, κοντά στους ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν σε κάθε στιγμή της ζωής της, αφήνοντας πίσω πια όσα έζησε στο reality μόδας του STAR. Τι κι αν έφυγε όμως νωρίς από το GNTM 2, η Σουζάνα κάνει ήδη επαγγελματικά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, αφού συμμετείχε πρόσφατα στην 26η Athens Xclusive Dasigners Week, στο Ζάππειο Μεγαρο.

Πλέον βλέπει να ανοίγεται μπροστά της ένας λαμπρός δρόμος στον κόσμο της μόδας και αυτό την κάνει πολύ χαρούμενη. Ωστόσο, ένας λόγος που χαμογελά είναι και ο σύντροφό της, Gio Melody, η σχέση της με τον οποίο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και η απόσταση που υπήρξε μεταξύ τους κατά την διάρκεια της απουσίας της μόνο θετικά λειτούργησε για εκείνους.

Το ζευγάρι είναι full in love και δεν το κρύβει, με τις κοινές τους εμφανίσεις να πυκνώνουν ολοένα και πιο πολύ. Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σουζάνα και τον Gio σε βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Αποδεχόμενοι το κάλεσμα του Pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη, βρέθηκαν σε εστιατόριο που βρίσκεται στο roof top γνωστού ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού και δείπνησαν μαζί με την παρέα τους. Μάλιστα, δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι, δείχνοντας απόλυτα ταιριαστοί κι ερωτευμένοι.

Δες τις φωτογραφίες:

Το σίγουρο είναι πώς η Σουζάνα έχει όλα τα φόντα να γίνει “μοντελάρα”, όπως της τόνιζε συνέχεια η Βίκυ Καγιά.

Read More

And More