Σπυρούλα Κάιζερ: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την αποχώρησή της από το GNTM! [pics]

Η Σπυρούλα Κάιζερ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Η ίδια εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του reality μοντέλων ήδη από τις auditions, τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και με τον πληθωρικό χαρακτήρα της.

Το 24χρονο μοντέλο, που κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου, αποχώρησε στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας και, αφού αποχαιρέτησε τους κριτές, έδωσε ραντεβού εκτός παιχνιδιού με τις φίλες που έκανε στο σπίτι του reality μόδας.

H Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία ήταν μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού GNTM, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό της και την συνεχώς αυξανόμενη απόδοσή της σε κάθε δοκιμασία, πριν μερικές μέρες πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη βραδινή της έξοδο μετά το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε εστιατόριο που βρίσκεται στο roof top γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, όπου δείπνησε με την παρέα της και πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ πόζαρε στον φακό χαλαρή και ευδιάθετη.

Δες τις φωτογραφίες:

Με τον Pr manager, Νεκτάριο Σκαμνάκη.

Read More

And More