Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αγαπημένη της απογευματινή συνήθεια [pic]

Η Παρασκευή είναι ίσως η αγαπημένη μέρα της εβδομάδας, αφού τελειώνουν οι απαιτήσεις και αρχίζει η χαλάρωση και η ξεκούραση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να λατρεύει τη δουλειά της και να δίνει κάθε χρόνο τον καλύτερο εαυτό της, όμως ανυπομονεί για τις στιγμές με τα παιδιά της. Τόσο ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός όσο και τα παιδάκια της Νάγια, Μαίρη και Γιάννης είναι ότι πολυτιμότερο έχει.

Μετά το τέλος της εκπομπής και όταν δεν έχει εξωτερικές υποχρεώσεις, η οικοδέσποινα του “Happy Day” γυρνάει στο σπίτι και ξεκινάει το ατέλειωτο παιχνίδι με τις κόρες της. Τα κορίτσια είναι πια μικρές δεσποινίδες και όταν η μαμά έχει κάποια δουλειά στο σπίτι φροντίζουν τον 7 μηνών αδερφό τους, που σύντομα θα πάρει το όνομα Γιάννης.

Η Σταματίνα το απόγευμα της Παρασκευής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την αγαπημένη της συνήθεια. Η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει να ταΐζει τον μικρό Γιάννη και να τον βλέπει να μεγαλώνει. Μάλιστα, μερικές φορές ο μικρός κλέβει το κουτάλι από τη μαμά και τρώει μόνο τους. Η γλυκιά μανούλα ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στα Instagram Stories.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More