Στέλιος Μάινας – Κάτια Σπερελάκη: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο τους Σήφη! [pics]

Στην πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής ταινίας «Φαντασία» που πρωταγωνιστεί βρέθηκε με όλη την οικογένειά του ο Στέλιος Μάινας. Ο γνωστός ηθοποιός συνοδευόμενος από την σύζυγό του Κάτια Σπερελάκη και τον 30χρονο γιο του βρέθηκε στα Village Cinemas στο Μαρούσι και φωτογραφήθηκε με τους συνεργάτες του για την πρώτη προβολή της νέας ταινίας – ύμνο στο λαϊκό τραγούδι και τον έρωτα του Αλέξη Καρδαρά.

Και μπορεί ο Στέλιος Μάινας να κρατά πάντα πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, το βράδυ της Δευτέρας έκανε με την σύζυγό του μια σπάνια επίσημη έξοδο με τον 30χρονο γιο του. Ο Σήφης Μάινας έχει φοιτήσει στο τμήμα θεατρικών σπουδών στο Ναύπλιο και συνέχισε με μεταπτυχιακό πάνω στον κινηματογράφο στο Λονδίνο, στο London Film School. Είναι σκηνοθέτης και μοιάζει αρκετά στον πάτερα του.

Και επειδή το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, ο Σήφης Μάινας ασχολήθηκε από νωρίς με το θέατρο και τον κινηματογράφο. Στο θέατρο, ήταν βοηθός σκηνοθέτη στις παραστάσεις: Νίνα 2 και Ιφιγένεια εν Αυλίδι σε σκηνοθεσία Θ. Μουμουλίδη. Ως ηθοποιός συμμετείχε στη θεατρική παράσταση Τολμάς;

Έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες μικρού μήκους: Απ’ τη Θάλασσα που συμμετείχε στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας το 2010, Τελώνια, Litré, Good Morning, The Owner and Occupier, και The Ship That Should Not Be  που συμμετείχε στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας το 2016.

Read More

And More