Στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Ρήγας

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο Αλέξανδρος Ρήγας, καθώς τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο γνωστός σεναριογράφος βρισκόταν σε φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας σειράς, «Room Service, πλιζ», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, όταν ένιωσε μεγάλη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Σύμφωνα με το Newsit, ο Αλέξανδρος Ρήγας βρίσκεται στον Ερυθρό Σταυρό με με επιληπτική κρίση.

Οι συνεργάτες του που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μαζί του κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου του παρέχονται και οι πρώτες βοήθειες. Να σου θυμίσουμε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με την υγεία του και δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεται να νοσηλευτεί σε κάποια ιατρική κλινική.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας περνά από απεικονιστικό έλεγχο (αξονική τομογραφία) στα επείγοντα του νοσοκομείου. Οι γιατροί δεν είναι σε θέση να πουν εάν είναι ισχαιμικό ή αιμορραγικό επεισόδιο, πάντως η κατάσταση του 54χρονου ηθοποιού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και οι γιατροί δίνουν μάχη.

Το TLIFE του εύχεται περαστικά!

Read More

And More