Survivor: Ποιά είναι η Δήμητρα Βαμβακούση που ασχολείται με το μόντελινγκ και τον αθλητισμό

Στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες και απαιτητικά αγωνίσματα δοκιμάζοντας καθημερινά τόσο τις σωματικές όσο και τις ψυχικές τους αντοχές. Όπως βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, οι διαγωνιζόμενοι παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες του Survivor πλέον ονομάζονται άσπρη και μαύρη και καθεμία αποτελείται από Έλληνες και Τούρκους παίκτες. Μια από δυναμικές Ελληνίδες παίκτριες της μαύρης ομάδας είναι η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η Δήμητρα είναι 24 ετών, ασχολείται με το μόντελινγκ και είναι απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α (Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών). Επίσης σχολείται με το scuba diving, ενώ στο παρελθόν έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως καλό παιδί και θετικό άνθρωπο. Στα αθλήματα επιδεικνύει αντοχή και δύναμη. Ο τίτλος του Survivor, όπως λέει, της ταιριάζει απόλυτα καθώς έχει μάθει να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Μάλιστα πριν λίγο καιρό η Δήμητρα είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή της για τις τραγικές απώλειες αγαπημένων της ανθρώπων που έχει βιώσει.

Σίγουρα η Δήμητρα είναι μια από τις πιο όμορφες παίκτριες του Survivor 3 που αγαπά τον αθλητισμό, όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Η Δήμητρα μας δείχνει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της.

Read More

And More