Συγκινημένος ο Μιχάλης Μαρίνος αποχαιρετά το “Έλα στη θέση μου” [pics]

Ο Μιχάλης Μαρίνος έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου“, πήρε τη μεγάλη απόφαση φέτος να αποχωρήσει από αυτή και να γυρίσει σελίδα στα επαγγελματικά του. Ο γνωστός ηθοποιός αμέσως μετά το τέλος του τελευταίου γυρίσματος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram αποχαιρετώντας και δημόσια την τηλεοπτική του οικογένεια.

“…4 υπέροχα χρόνια..!!.. όμορφες στιγμές καλές και δύσκολες με γέλια με χαρές και κούραση… αλλά ωραία.. πολύ ωραία… Όμορφοι άνθρωποι… αγαπημένοι… η τηλεοπτική μου οικογένεια για όλα αυτά τα χρόνια… μπροστά και πίσω από τις κάμερες… σας ευχαριστώ…θα μου λείψετε όλοι.

Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει… το ταξίδι για μένα φτάνει στο προορισμό του… Ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη συναισθήματα δημιουργία και χαμόγελα… τα κρατάω στη καρδιά μου και χαμογελάω… και μετά… ποιος ξέρει…”όπως έρθουν τα πράγματα”… αλλά δε σας ξεχνάω… θα έρχομαι να σας βλέπω που και που… Σας αγαπώ”, ήταν τα λόγια του στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα του “Έλα στη θέση μου”.

Read More

And More