Θρήνος για τον σπουδαίο γυναικολόγο Δημήτρη Κακαλέτρη – Τα συγκινητικά μηνύματα από διάσημες μητέρες

Ένας από τους κορυφαίους γυναικολόγους, Δημήτρης Κακαλέτρης, απεβίωσε τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου, χάνοντας την επτάμηνη μάχη κόντρα στον καρκίνο. Ο Δημήτρης Κακαλέτρης είχε νυμφευθεί με την Αγγλίδα μαία, Κριστίνα Γουντ, και μαζί απέκτησαν δυο γιους, τον Γιώργο, 17 ετών και τον Κωνσταντίνο, 13.

Όλοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια και μάλιστα είχε φέρει στον κόσμο και τα παιδιά πολλών διασήμων μαμάδων. Τον Φεβρουάριο του 2016, ο γυναικολόγος-μαιευτήρας είχε ξεγεννήσει την σύζυγο του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά,  που ήταν συγκυβερνήτης στο μοιραίο ελικόπτερο Agusta Bell, που κατέπεσε στην Κίναρο και συγκίνησε το πανελλήνιο, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στην προσωπική του σελίδα στο facebook συνοδεύοντάς την με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό…την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα…κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου…τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο….να μας προστατεύει ήταν!
Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου… θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε! Δημήτρης Κακαλέτρης».

Ο σπουδαίος γιατρός κηδεύτηκε στις 21/7 και υπήρξαν κάποια μηνύματα αποχαιρετισμού για εκείνον στα social media, όπως αυτό της συζύγου του Θανάση Βισκαδουράκη, Κατερίνας αλλά και της Τζένης Τζιβεριώτη.

 

Read More

And More